GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alper Altun dedim sana paralar ödenmiyordur diye

çok belliydi

paralar gelince dün hepsi yine aile gibiydi

normalde birikmiş paraları aralık başı öderdi dursun özbek bu sefer gelişme var ekimin ortasında yapmış
Ben o zaman da dedim odemeler hep 2-3 ay geriden geldigini bu bizde normal cunku.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray yıldız transferleri yaparken oyuncuların paralarını da tıkır tıkır ödüyor. Ayrıca şunu söyleyeyim. Geçen sezonki şampiyonluk primi olan 10 milyon doların 5 taksidi bitti. Sadece 1 taksit kaldı. Şu anda Galatasaray'ın futbolculara geçmiş dönemli borcu yok. Hiçbir yükümlülük yok. Futbolculara bütün ödemeler tıkır tıkır yapıldı."

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın UEFA'ya verdiği borçsuzluk kağıdının içinde sadece oyuncuların maaşları yok. Bonservis ödemeleri ve gönderdiği oyuncuların ödemeleri de var. Çok büyük bir iş. Sayın Başkan Dursun Özbek ve yönetimini tebrik ediyorum."

yabancı var bu sene gelmez biz dahil takımlardan hiç ses yok,işin garibi dogru düzgün hakem tepkisi bile yok bu sene

8jk yarıştan düşmese bugun yine tepki verirdi bence

tek umuduz lazyo ,onların tepki vermesını bekliyecez

Sezon öncesi burada bile bir çok kişi Icardi varken Osimhen olmasa bile olur diyordu. Adamın yaşadığı hayat belli böyle dönecegi belliydi. Onu bırak zaten ilk sakatlandığı besiktaş macından beri takımın sırtında yük kendisi. Hele su an taşınamayacak kadar büyük yük. Kaleye maksimum 10 metreden yanında kimse yokken direkt ayagına top atmadıgın sürece gol atma ihtimali de yok.

- Bodo
- Ajax
- Union
- Monaco
- Atletico
- Man City

Bodo, Ajax, Union ve Monaco maclarindan 10 puan cikarirsak tamamdir. Büyük ihtimalle ilk 24'e gireriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt