GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu gerçekle yüzleşmemiz lazım. Icardi yi seven birisi olarak malesef icardi nin gitmesi Galatasaray'ı seviyorsak ki öyle en iyisi gitmesi. Yerine genç depar atabilen pres atabilen afrikalı forvet düşünün osimhen yokken onu aratmicak hemde yatırım yaparak parasını katlayabilecek genç yırtıcı forvet bizim için en doğrusu. Üzülerek söylüyorum Icardi ile devre arasında yolları ayırırım aslolan galatasaray aga.

monaco yu küçümseyenler varsa dünkü tottenham maçı özetini bi izlesin derim.

alanya bize 15-20 dk ne yaptıysa adamlar 90 dk boyunca aynısını yapmışlar

0-0 bitmesi mucize resmen

deplasmanlarda lpoolun maçının birebir kopyasını oynamazsan yenilirsin

o baskıda alamadığın toplar geçiş olarak kalende gözükür

ajax kötü ama elbet bir çıkış maçı yapacaklar büyük takım çünki

monaco bodo gbi fizik takımı

ikiside zor maç özellikle ajax maçı zor
herkes 3 puan yaxıyor spor yorumcularına filan baktım
küçümsersen yenilirsin NET

baba naptın sen ya

rultas9p.jpg

serdarı hiç sevmemde 65 den sonra fiziken yerlerde süründük

kazanınca sanki bir sorun yokmuş gibi davranmak salakların işi

populistliğin dibi şu twit
O tempoya devam etmek mümkün değildi zaten düşmenin sebebi oyuncu değişikliklerinin erken gelmesiydi bence. Frankfurt maçı az koşmak yüzünden kaybedilmedi maç sonu istatistik kağıdına bakmıştır skorda ağır buradan ekmek yiyeyim demiştir.

O tempoya devam etmek mümkün değildi zaten düşmenin sebebi oyuncu değişikliklerinin erken gelmesiydi bence. Frankfurt maçı az koşmak yüzünden kaybedilmedi maç sonu istatistik kağıdına bakmıştır skorda ağır buradan ekmek yiyeyim demiştir.

doğru zamanda değiştirdi osi ile yunus artık koşamıyordu
lemina sağ tarafına kramp girdi sanırım
adı lazım olmayan rizeli sahada yoktu zaten
burada ki atletik hocalara eleştiri niye topçular sadece 60-65 dakika yüksek tempo yapabiliyor
en azından bir 75 dakika yapabilmeliler hele yunus daha 23-24 yaşında
mesela girenlerde niye atletik dinamizm yok
icardi kaan tam deli dana gibi koşamazlar yaşlarından dolayı ama ruh gibi dolaşmalarıda normal değil! ben icardiyi direkt atletik ekibe yazarım birader siz bu adamı niye hazırlıyamıyorsunuz?!

bodolu topçular bir 90 dakika daha olsun yine oynarlar çıkan topçular dahil bir topçuda bile yorulma ibaresi görmedim

bizde topçuların kafasında ki damarları sayabiliyordum yorgunlukdan
jakobsun en son siyahi olmasına rağmen kırmızı suratını gördüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt