GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL puan barajı nasıl 10'a indi daha sadece 3 hafta oynanmışken (hatta galiba dünkü maçlar bile oynanmadan) acaba?

Bu hesap genelde doğru hesaplar yapar. Bunları nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum gerçi de... Geçen sene 11 puanla çıkamayan olması mı çok istisna bir durumdu acaba?

hesaplama senaryo analiziyle yapılıyor. bu haftadan sonraki 5 hafta ve 18 maç için olası farklı senaryo sayısı 3^(5*18). Bu senaryoların her birinde ortaya çıkan puan tablosunun 24. sıradaki takımın puanına bakılıyor. senaryoların %37'sinde 24. takımın puanı 8'miş. ben hesaplamadım ama çok kabaca bakarsak geçen sene 3. hafta sonunda median puan 4 iken bu sene 3 olmuş. Yani büyük ihtimalle bu sene puan barajı geçen seneye göre 1 puan düşük olacak.

bu fenerlileri x'te toplu engelleyecek bir eklenti falan yok mu ya

hesaplama senaryo analiziyle yapılıyor. bu haftadan sonraki 5 hafta ve 18 maç için olası farklı senaryo sayısı 3^(5*18). Bu senaryoların her birinde ortaya çıkan puan tablosunun 24. sıradaki takımın puanına bakılıyor. senaryoların %37'sinde 24. takımın puanı 8'miş. ben hesaplamadım ama çok kabaca bakarsak geçen sene 3. hafta sonunda median puan 4 iken bu sene 3 olmuş. Yani büyük ihtimalle bu sene puan barajı geçen seneye göre 1 puan düşük olacak.

çok mu beraberlik çıkmış bu sene geçen seneye kıyasla? sonuçlarda çok beraberlik çıkıyor gibi değildi, şaşırdım... dün vardı gerçi 2 tane güzel beraberlik...

çok mu beraberlik çıkmış bu sene geçen seneye kıyasla? sonuçlarda çok beraberlik çıkıyor gibi değildi, şaşırdım... dün vardı gerçi 2 tane güzel beraberlik...
hayir. beraberlik sayisi ayni. fakat puan dagiliminin simetrikligi bozulmus. istatistik deyimiyle skewness artmis. gecen sene 3 hafta sonunda 9 puana sahip 2 takim varken bu sene 5 takim var. yani ortalama puan ayniyken (beraberlik sayisi ayni), usttekilerin ortalama puani artmis, alttakilerin ortalama puani dusmus. bu da baraji dusuruyor. beraberlik sayisi zannedildigi kadar cok etkilemiyor puan barajini. aslinda mantik 4 takimli gruplarla ayni. favori degilsen, favoriler ne kadar az puan kaybederse o kadar iyi.

hayir. beraberlik sayisi ayni. fakat puan dagiliminin simetrikligi bozulmus. istatistik deyimiyle skewness artmis. gecen sene 3 hafta sonunda 9 puana sahip 2 takim varken bu sene 5 takim var. yani ortalama puan ayniyken (beraberlik sayisi ayni), usttekilerin ortalama puani artmis, alttakilerin ortalama puani dusmus. bu da baraji dusuruyor. beraberlik sayisi zannedildigi kadar cok etkilemiyor puan barajini. aslinda mantik 4 takimli gruplarla ayni. favori degilsen, favoriler ne kadar az puan kaybederse o kadar iyi.
member-ül valuable.

okan ı baya seviyo yav bu baris

belli yani

transferine izin vermeyen yoneticilerden biri heralde mevzudaki sahis
Ben espri yapmıştım ya Sergen şu ara kulüpte ki tüm olumsuzlukları okan buruk'a yöneltiyor.

Burhanin haberi doğru mudur bilmem ama kulüpten birileri dediği için yönetimden biridir kavukcunun km.a ihtimali de az değil hatip söz verdi gitmesine kavukcu reddetti gelen teklifi.

dribblingçi hücum oyuncusu
joke GIF
Joke Shade GIF by Desus & Mero

5 transfer gerekli. Stoper, 2 orta saha, sol kanat ve forvet. İkisi ocak ayında, üçü sezon sonu olabilir. En acil olan orta saha gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt