GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulayiye 20 m verelim

Barış Savaş markası geri dönmeli
images (14).webp

Lucas claronun pozisypnunu sakın izlemeyin. Allah şifalar versin çok kötü çok

Okan hoca bu anguissa icin israr etmez umarim herif cidden iyi topçu ama rahat 3 4 yik mağarası var yani kol gibi kontrat verirsek elimizde patlayabilir

Merhabalar büyük uğraşlar sonucunda edindiğim bilgilere sonucunda devre arasında en az 1 transfer yapacağımız bilgisine ulaşmayı başardım.

Bunu izlediniz mi harbiden benim yaşım tutmuyor

Karlı ve soğuk kış günüydü.
Daniel diye manken gibi çocuk vardı.
Galiba werder bremeni filan yenip şampiyon da olduk. Fatih Altaylı, Fatih Terim ile uzunca program yapmıştı. Medyadaki fener gücünden yakınıyorlardi vs vs
En kötü dönemlerimizde top 3'e girer. 2006 2008 şampiyonlukları gerçekten altın degerindeydi

Sol stoper alınacakmış.
Açıkçası artık emin değilim. Gidip Abdul'dan daha kötüsüne 20 milyon vermeyelim.

@Umut Işık
Konunu daha bugün gördüm. Açıkçası aynı fikirdeyim.
Derdim teknik direktör vs vs değil zaten özellikle burada teknik direktörün işlevini çok önemsemiyorum. Mesela Bodo çok iyi takımdı ama onların paslaşma seviyesine asla ulaşamayız.
Okan Buruk ile ilgili tek sıkıntım kurduğu kadrolar. Geçen sene AL kupası gitti bu sene belki ilk 8 gidecek.
Yaptığımız preste en önemli 3 oyuncu Osimhen, Torreira ve Lemina ama üçünün de alternatifi yok. Icardi ve Sara girdiği an her şey bitiyor. Şimdi BAY problemi var + Sol stoper diyorlar vs vs gruptan çıksak bile sadece 3 isim eklendiği için yine eksik kalacağız.
Yazın en kötü 1 tane daha 6 - 8 alsak az da olsa rahat idik.
Geçen sene Torreira cezalı iken bile Lemina yazılmamıştı. Artık yönetim mi Okan Buruk mu bilmiyorum ama birileri feci kararlar alıyorlar.
Ben olsam UCL için Ocak ayında 6 - 8, kanat ve Osimhen yedeği alırım. Mis gibi 90 dakika boyunca pres yaparım.

25ten aşağı adam almayan hoca ve yönetime duyurulur bu adamı 5e aldılar

Her maç gol atan felipe agusto 1-2 m, batagov 2 m.

Omurga sağlam artık sadece böyle adamlara gitmeliyiz, gerçekten bulmak isteyen bulur. Gs oyuncu yetiştirmez falan diye boş triplere girmeye gerek yok, real bile bunu yapıyor yıllardır. Adı geçiyor diye yazıyorum agnuissayı bedavaya bile almak cidden büyük gzekalılık olur hayvan gibi maaş vereceksin.

Adam daghim wolfsburg
Alajbegovic salzburg
Pienko rakow transferleri icin bu kluplere tebrikler . Bize de boyle lazim ama biz lookman i aliriz burasi gs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt