- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.146
- 5.003
bu hakan motz iyi herif mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hakan motz iyi herif mi?
Çok iyiydi.
Hiçbir avrati begenmiyor. Öyle bir herifbu hakan motz iyi herif mi?
Son parayı Ugarte'ye basıp kapatalım derim tam bizim oyun sisteminin adamı birde Uruguay'lı. Torerrira ile top da geçirmezler adam da.Ugarte yi çok beğeniyorum ama biz artık böyle maliyetli transferler yapmasak mı
Ne kastettin bilmiyorum da Lemina'nın mevcut oynadığı rolle Ugarte'nin profil olarak çok farkı yok yani Lemina'nın genci tanımına uyan bir çok yanı var.ugarte çokta lazım değil bulabiliyosak lemina'nın genci lazım
lemina profilini çok beğeniyorum admirim stil olarak şöyle bi 4 5 yaş genç lemina enfes olurdu ama ugarte-torerria'da uyumlu olabilir gibiNe kastettin bilmiyorum da Lemina'nın mevcut oynadığı rolle Ugarte'nin profil olarak çok farkı yok yani Lemina'nın genci tanımına uyan bir çok yanı var.
Lemina gençken şu anki rolüyle alakakasız çılgın dribblingi olan çalımcı bir mezzela idi yani daha çok ofansif bir oyuncuydu, FT sonrası tam bir 6 numara profiline döndü.
neden futbollemina profilini çok beğeniyorum admirim stil olarak şöyle bi 4 5 yaş genç lemina enfes olurdu ama ugarte-torerria'da uyumlu olabilir gibi