GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi de scoutlar izliyomuş ha

ulan hadi gerizekalısın böyle bir şey salladın scout mcout ne karıştırıyon yav

Yalnız 4 ay oynamamak çok uzun.
Bence bir yerlere gidip oynamalı.

Yalnız 4 ay oynamamak çok uzun.
Bence bir yerlere gidip oynamalı.
Futbolu en gec 2028 yilinda Miami'de birakmayi dusunuyormus, ama fiziken eski gucunde olmadigini ve artik daha cok dinlenmesi gerektigini soyledi. Bu yuzden de artik mac mac baktigini ve duruma gore karar verecegini okudum.

O yuzden DK baslayana kadar cok mac yapmak istedigini sanmiyorum cunku Mertens'te oldugu gibi bir anda fizik bitme noktasina gelebilir, hele Avrupa'da bir kulupte oynama sansi sifir bu yuzden.

Futbolu en gec 2028 yilinda Miami'de birakmayi dusunuyormus, ama fiziken eski gucunde olmadigini ve artik daha cok dinlenmesi gerektigini soyledi. Bu yuzden de artik mac mac baktigini ve duruma gore karar verecegini okudum.

O yuzden DK baslayana kadar cok mac yapmak istedigini sanmiyorum cunku Mertens'te oldugu gibi bir anda fizik bitme noktasina gelebilir, hele Avrupa'da bir kulupte oynama sansi sifir bu yuzden.
Bizim bozuk zeminlerin olduğu yere adımını atmaz da hani Barca'ya gidip bazen yedek bazen ilk 11 fena olmaz.
Tabi bir zahmet para da almadan.

yıldızsız reklamsız ve Türk bayraksız olsa kusursuz bi forma olurmuş

Orhan Uluca: "Yine yıldız peşindeyiz. Yani bu kadar yüksek harcamalardan sonra, bugün Anderlecht'in, Sporting'in Dortmund'un çok rahat bir şekilde yapabildiğini Galatasaray da yapabilmeli. Şampiyonlar Ligi'nde final oynuyor Borussia Dortmund ama Premier Lig'den City'de veya Chelsea'de forma giyemeyen, onların gözden kaçırdığı ve milli takımda da iyi bir scouting yaparaktan U17-U18'de yıldız olan oyunculara gözünü dikiyor. Galatasaray da artık biraz bu şeye yönelmeli. Yıldız dengesi bence tamam." (Borges)

yıldızsız reklamsız ve Türk bayraksız olsa kusursuz bi forma olurmuş
Puma'nın kendi sitesinde formalar sıfır baskılı yani dümdüz satılıyor.

Nike'ın kendi sitesinde de öyleydi. Ben zaman zaman sitelerden alıyordum bazı formalarda sponsor baskısı çok iğrenç duruyor diye, mesela Terra Pizza veya Dumankaya. Pasifik Holding'de güzel değil ama ne yapalım Türkiye'deyken gsstore'ean mecbur aldım statta giyebilmek için.

Zeki Uzunkuduran dediyse kesin gelir Messi.

Orhan Uluca: "Yine yıldız peşindeyiz. Yani bu kadar yüksek harcamalardan sonra, bugün Anderlecht'in, Sporting'in Dortmund'un çok rahat bir şekilde yapabildiğini Galatasaray da yapabilmeli. Şampiyonlar Ligi'nde final oynuyor Borussia Dortmund ama Premier Lig'den City'de veya Chelsea'de forma giyemeyen, onların gözden kaçırdığı ve milli takımda da iyi bir scouting yaparaktan U17-U18'de yıldız olan oyunculara gözünü dikiyor. Galatasaray da artık biraz bu şeye yönelmeli. Yıldız dengesi bence tamam." (Borges)
💯

sana ölümlü geldim seninle öleyim diye
hqdefault.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt