GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Kolpa kolpa yabanci hedaplar 4 ayligina messi fakan yazmislar dunden sonra:)

Mou hayranı birinin takımımızla alakalı marjinal fikirleri hakkında

1000015161.webp

hollanda da çomar ezik fenerliler oldugunuda ögrenmiş olduk heriflerin yöneticiside taraftarıda ezik enikleride bizim maça gelmişler

Kimseye disarida satasmayin valla, her sey mumkun artik.

Daha dun sabah karsidan karsiya geciyorum, yesil bana yanmis ana caddeye baglanan yolda.

SAGA DONUSTE YAYAYA YOL VER diye kural vardir. Herif onu dinlememeis, onundekinin solundan genisten (kirmizida bekleyen araclarin karsisindan) yaya gecidi onunden donmeye kalkti.

Durdu tabi mecbur 15 kisi geciyoruz. Ben de o an telim atti, agir agir herifin onunden yurudum burun sokamasin diye. Yesil isigi gosterdim. Herif bidi bidi etti, hic bakmayip el salladim.

30 saniye saydirdi bos bos, hic orali olmadim(o sinir bozuklugunu yasasin bana yeter). Sonra 2 araba durdu 10 metre yurudukten sonra " Beyefendi haklisiniz, bunlara goz yumuldukca tepeye cikiyorlar, tebrik ederim" dedi

Normalde hakedene lafini hakaret etmeden koyman gerekir seklinde mantalitem var. Ama mevcut gunluk hayatta 2 kere tartmak gerekiyor. Haksiz bile olsa millet kafayi yemis.

Sessiz sedasız keremin sözleşme muhabbeti nasıldı kapatıldı, tabi bizim olmayan yonetiminde payı var bunda

Takımın hala sırt sponsoru yok büyük beceriksizlik. Lemina'yı yedekleyecek onun gibi sertlik katabilen orta saha da şart.

Ne kadar para cikar devre arasinda bilmiyorum suan icin ama mumkunse Djaoui Cissé'yi alabilirsek orta sahaya cok iyi olur.

Hiç katılamadım. Bir kere Singo'nun tekniği kötü değil. Bir de büyük takımlarda da olur tamamen önündeki oyunculara bağlı olur mesela Liverpool'a geçişleri savuşturabilecek bek lazım, orada büyük sıkıntıyı o bölgede çekiyor Liverpool.

Sanirsin buyuk takimlardaki tum bekler Nuno Mendes gibi kusursuz..
Liverpool frimpongu aldi da ne oldu veya genc bradley var buyuk yildiz olacakti sozde ..Szboslaiyi oynatiyorlar mecburiyetten.. Pep'le stoperleri beke evirme modasi basladi son basarili ornegi de Calafiori..
Bence Singo sag bek icin muthis bir herif Monacoda hangi dangalak bu adamdan stoper yapmaya calismis aklim almiyor..Yazik cope giden 2 sene bu herif duzenli bek oynasa su an 60-70e Epl'deydi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt