Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.261
- 91.148
- 5.093
O kim hocam?kralı kesmen şahsımı üzdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kim hocam?kralı kesmen şahsımı üzdü
O kim adminimNe kadar para cikar devre arasinda bilmiyorum suan icin ama mumkunse Djaoui Cissé'yi alabilirsek orta sahaya cok iyi olur.
Afrika kupasi donemi 4 mac kaçırıyorlar diye biliyorum eger fina olursa 6 galibaAfrika kupası var osimhen singo jakobs 1 ay yok,
Yunus 2 ay yok
Bakalım can çekişen yedek kulubesi nasıl dolacak.
Güya tarihin en geniş kadrosunu yapmışız hocaya göre
Bu oglan ama illa bunun olmasina gerek yok, ama kumasi iyi yani bize boyle biri lazim bana kalirsaO kim adminim
1 ay yok dedigin donemde devre arasi tatili devreye giriyor kaciracaklari 2 mac falan galiba.Afrika kupası var osimhen singo jakobs 1 ay yok,
Yunus 2 ay yok
Bakalım can çekişen yedek kulubesi nasıl dolacak.
Güya tarihin en geniş kadrosunu yapmışız hocaya göre
Afrika kupasi donemi 4 mac kaçırıyorlar diye biliyorum eger fina olursa 6 galiba
Yunusun ise 2 ay sürmez bence sonuçta kas sakatlığı degil yener hocada 4 6 hafta demisti ,tolere edemiyecek durumdaysa ameliyat olup sağlam dönmesi cok daha onemli
Niye sadece ligi baz alıyoruz ki, süğer kupa da fenere karşı neden yedek ve adamakıllı kadroyla çıkmak zorunda kalayım ki1 ay yok dedigin donemde devre arasi tatili devreye giriyor kaciracaklari 2 mac falan galiba.
Yarı finaller 1 Ocak 2026’da oynanacak ama finalin tarihi henüz açıklanmadı.Niye sadece ligi baz alıyoruz ki, süğer kupa da fenere karşı neden yedek ve adamakıllı kadroyla çıkmak zorunda kalayım ki
Bu oglan ama illa bunun olmasina gerek yok, ama kumasi iyi yani bize boyle biri lazim bana kalirsa
Yedirirler de bize ağır olmaz mı? Bize daha çevik, hızlı biri daha iyi olabilir gibi.Bunu bize yedirmezler gibi adminim
Bu oglan ama illa bunun olmasina gerek yok, ama kumasi iyi yani bize boyle biri lazim bana kalirsa
O stoper.Ayni takımdan. Jeremy jacquet de iş yapabilir sanki
Yedirirler de bize ağır olmaz mı? Bize daha çevik, hızlı biri daha iyi olabilir gibi.
Bu arkadaş gibi mesela. At gibi.
Gidişe göre değişir ama gidiş yoksa 3 adet u23 isterdim ben hatta kanatta Türk olabilir Aral Şimşir, Eren Dinkçi mesela.@Hasan Bekir
Kac transfer lazim devre arasi ve kime isterdin? sadece genclermi yoksa lookman gibi adamlar mi
EvetO stoper.
Yakışır aslanaYalan duyum yasaktır.
Ispatlayamazsanız isminiz Ben Bir Laleyim olarak değiştirilecektir.