GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençlerbirliği 2-1 Başakşehir dk 64. shomurudov yine atmış. bela oldu başımıza gol krallığını alacak

6. yıldızı ne kadar sürede takacağımızı belirtmemiş o yüzden fb 10 yıl şamp olmasın takarız zaten 6. yıldızı o da olmuş olur

1
6
8

Ugurcan
Zingo zances bardak jakup
Toreyra lemina
Sane messi yunus
Osimen​

6. yıldızı ne kadar sürede takacağımızı belirtmemiş o yüzden fb 10 yıl şamp olmasın takarız zaten 6. yıldızı o da olmuş olur

1
6
8
Öyle dilek mi olur yav, çat diye 6 yıldızı takmamız lazım ksjsj

O da Fener en az 5 yıl daha şamp değil demek

Tod tv calismiyor sizde durumlar nasıl. Uygun basligi bulamadim sayfa yöneticilerinin anlayışına güvenerek buraya yazayım sorayım dedim basligi bulamadım

2 mi? Siz eğer ona basmazsanız o madde asla olmayacak falan mı anlıyorsunuz ben anlamadım? Şuradakiler içinde en kendi kendine olma ihtimali kuvvetli olan o değil mi? Neden o hakkı 2 için kullanayım ki? Bir kere daha 1'e basmak varken??
aynı dileği üst üste seçebiliyoz mu yav? o zaman 1-1-1 tabiki de. sorunun bir önemi kalmıyor ki :D

Ben de bugün rüya gördüm.

Şampiyonluk kutlamasında kullandığımız üstü açık otobüs ile Adana'da maça gidiyorduk, ben de oyuncuydum. Icardi ile TFF'ye küfür ediyorduk 2 gün arayla maç koydular diye. Fuck TFF diyordu Icardi, Berkan da araya girip eliyle onun ağzını tutuyordu birileri duyar ceza yer diye. Sonra otobüs bir kavşakta kırmızı ışıkta durdu oradaki yeşillikte salıncak vardı, Kutucu koşarak salıncağa oturdu. Sonra Yunus ona doğru sen sekiztaşlı mısın lan Alamancı diye bağırıp geri çağırdı hepimiz güldük. Sara ise otobüste köşede bir yerde Adana Dürüm götürüyordu. Sonra ışık yeşil oldu biz devam ettik ben de uyandım.

Ben de bugün rüya gördüm.

Şampiyonluk kutlamasında kullandığımız üstü açık otobüs ile Adana'da maça gidiyorduk, ben de oyuncuydum. Icardi ile TFF'ye küfür ediyorduk 2 gün arayla maç koydular diye. Fuck TFF diyordu Icardi, Berkan da araya girip eliyle onun ağzını tutuyordu birileri duyar ceza yer diye. Sonra otobüs bir kavşakta kırmızı ışıkta durdu oradaki yeşillikte salıncak vardı, Kutucu koşarak salıncağa oturdu. Sonra Yunus ona doğru sen sekiztaşlı mısın lan Alamancı diye bağırıp geri çağırdı hepimiz güldük. Sara ise otobüste köşede bir yerde Adana Dürüm götürüyordu. Sonra ışık yeşil oldu biz devam ettik ben de uyandım.
Yav :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt