GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz şimdiye kadar öyle yaptık :D ama ona rağmen başka şeyler seçenler var da, seni de onlardan sandım :)
üst üste seçilmesi mantıksız bence, bazı seçenekler otomatikman çürüyor öyle olunca. mesela 666 ya da 999 seçip 3 kere bir futbolcunun gs'da top oynamasını nasıl seçebilirsin ki? :d

bu sebeple 3 dilek - ayrı ayrı 3 seçenek olarak algılamıştım ben. yoksa dediğim gibi sorunun bir anlamı kalmıyor. oradaki en büyük ödül açık ara cl şampiyonluğu. 3 kere alır kaçarım yani (herkes öyle yapar herhalde).

Öyle dilek mi olur yav, çat diye 6 yıldızı takmamız lazım ksjsj

O da Fener en az 5 yıl daha şamp değil demek

Direkt 6. yıldızı seçersek diğer 5 yıl içinde şamp olma ihtimalleri oluyor yav o da olmasın

fb 10 yıl daha şamp olamasın dileğini tutmazsam eksik kalır onu seçmem lazım :d

Akbil gencler maçında akbilin buz gibi penaltısını izleyip vermedi orta hakem, bizim hakemler cidden rezil haldeler

ben de geçen net bi rüya gördüm
tv kamerasından singo sağdan topu götürüyodu
ona yakın osimhen ön direğe koşarak alan açıyor, sol kanattaki barış içeri hareketleniyor ve ortada da penaltı noktasına koşan bi herif vardı
bi baktım bendeniz
sonra tam singo topu geriye doğru çıkardı benim perspektifime döndü
ayak içiyle topu sol alta doğru nişanladım, tam köşeye gitmedi ama sert vurduğumdan kalecinin çelmeğe çalışsa da direğin ordan girip gol oldu
sonra sevinçle sağa sola koşacam derken kendimi yerde buldum sanırım barış beni indirdi
yere düşünce ilk gördüğüm torreira idi
bayadır bu denli net rüya görmemiştim. ajax maçından sonra mı önce mi hatırlamıyom ama ilk defa bu kdr net rüya gördüm. hatta geçen günkü gollerden daha net aklımda garip bi şekilde.

bu arada 3. seçenek 1. seçenekten daha imkansız

Sad Season 2 GIF by Friends

Ben de bugün rüya gördüm.

Şampiyonluk kutlamasında kullandığımız üstü açık otobüs ile Adana'da maça gidiyorduk, ben de oyuncuydum. Icardi ile TFF'ye küfür ediyorduk 2 gün arayla maç koydular diye. Fuck TFF diyordu Icardi, Berkan da araya girip eliyle onun ağzını tutuyordu birileri duyar ceza yer diye. Sonra otobüs bir kavşakta kırmızı ışıkta durdu oradaki yeşillikte salıncak vardı, Kutucu koşarak salıncağa oturdu. Sonra Yunus ona doğru sen sekiztaşlı mısın lan Alamancı diye bağırıp geri çağırdı hepimiz güldük. Sara ise otobüste köşede bir yerde Adana Dürüm götürüyordu. Sonra ışık yeşil oldu biz devam ettik ben de uyandım.
Rüyada üstü açık otobüs görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, bir miktar para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işaret etmektedir

https://www.hayirlitabir.com/ruyada-ustu-acik-otobus-gormek.html

üst üste seçilmesi mantıksız bence, bazı seçenekler otomatikman çürüyor öyle olunca. mesela 666 ya da 999 seçip 3 kere bir futbolcunun gs'da top oynamasını nasıl seçebilirsin ki? :d

bu sebeple 3 dilek - ayrı ayrı 3 seçenek olarak algılamıştım ben. yoksa dediğim gibi sorunun bir anlamı kalmıyor. oradaki en büyük ödül açık ara cl şampiyonluğu. 3 kere alır kaçarım yani (herkes öyle yapar herhalde).

Yine de 2 bana pek mantıklı gelmedi. Süre sınırı veya karşılaştırmalı bir durum da yok... Atıyorum FB 4'ü almadan değil veya en kısa zamanda (yani 5 sezon sonra) değil... En kendi kendine olabilecek şey... Ama 5 yılda ama 10 yılda ama 20 yılda... Barış'ı 50'ye satmak bile 2'den mantıklı sanki... Ben tekrar hakkım olmasaydı herhalde 1-8-6 derdim...

Yine de 2 bana pek mantıklı gelmedi. Süre sınırı veya karşılaştırmalı bir durum da yok... Atıyorum FB 4'ü almadan değil veya en kısa zamanda (yani 5 sezon sonra) değil... En kendi kendine olabilecek şey... Ama 5 yılda ama 10 yılda ama 20 yılda... Barış'ı 50'ye satmak bile 2'den mantıklı sanki... Ben tekrar hakkım olmasaydı herhalde 1-8-6 derdim...
o konuda da insan şöyle düşünüyor:

seçenekte vadedilen ödülün en hızlı senaryoda gerçekleştiğini düşünüyorsun. yoksa cl şampiyonluğunu seçtin diyelim, 1000 yıl içinde olacak. ee ne anladım bu işten? seçeneklerin çoğunun (futbolcu odaklı olanlar dışında) bir önemi kalmıyor ki yine öyle düşünürsek? :d

en değerli assetimizi satıp parasını messi'nin maaşına gömmek suretiylen tarihin en iyisini keyiflen ekibimizde izleyelim derim

bu fikre ne dersiniz

Fabrizio Romano: Lionel Messi-Galatasaray dedikoduları kolpa.

Ne büyük takım olduk, transfer dönemi kapalıyken Fab konu hakkında video çekiyor

Rüyada üstü açık otobüs görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, bir miktar para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işaret etmektedir

https://www.hayirlitabir.com/ruyada-ustu-acik-otobus-gormek.html
Vay anasına böyle bir anlamı kim uydurmuş yav :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt