GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Rodrygo için 50 milyon mâkul
En son Arsenal istiyordu veya City

Real rodrigoyu 50ye bırakmaz. Dandik adamlar 70-80e gidiyor real damgalı topcu o paraya gitmez.

Adsız.webp

Bjk maçı ile başlayan bu 1 puan kötü değil tembelliği ile başladı bu iş biraz..O maç liverpool maçı sonrası ve maç içi senaryosu ile de beraberlik normal sonuç denebilir ama maç öncesi de aynı muhabbet vardı..1 puan kötü olmaz şeklinde..

Ts maçı öncesi de aynı muhabbet..Neymiş lig ikincisiymis ts..Yav bu ligi 2.siradaki ne olsun.. Sürekli pozisyon veren,ortalama bir takım ts...Millet kötü değil diye çıktı ertesi gün de bjk fb maçı var diye sonra gördük..

ne yapıp ne edip ligin ilk yarısını ilk sırada kapatmamız lazım. fenere yenilmeden diğerlerini kazanacağız.
devrede gerekli transferle yine ipi göğüsleyeceğiz. ama geri düşmeden bitirelim ilk yarıyı.

4.senedeyiz ve hala aynı cümleyi kuruyoruz bu takim ayni anda 3 kulvari kaldıramıyor bukadar basit, ligin 2.yarisi tek kulvara düşmek bize olumlu yansır fakat rehavet işini çözmemiz lazim kendimizi dev aynasından görüyoruz hoca oyuncular taraftar dahil buna

Fener macini niye kazanmak zorundayiz anlamiyorum. Ligin 1.haftadan kazanilip kaybedildigine inanan tek ulke olabiliriz.

4.senedeyiz ve hala aynı cümleyi kuruyoruz bu takim ayni anda 3 kulvari kaldıramıyor bukadar basit, ligin 2.yarisi tek kulvara düşmek bize olumlu yansır fakat rehavet işini çözmemiz lazim kendimizi dev aynasından görüyoruz hoca oyuncular taraftar dahil buna
13 tane oyuncuyla sezona girersen kaldıramazsın tabii. 2 tane oyuncu sakatlandı, bittik resmen. Bunların olacağını en cahil cüheyla adamlar bile söyledi. Tek bir sorumlusu var ve ben bu sorumlu kişi hakkında artık kelam etmekten bıktım. Ders alacağı filan da yok. Ancak kovulduğu gün kurtulacağız bu saçmalıklardan.

Fener macini niye kazanmak zorundayiz anlamiyorum. Ligin 1.haftadan kazanilip kaybedildigine inanan tek ulke olabiliriz.
Kazanmak zorunda değiliz ama kaybetmenin olumsuz etkileri olabilir. Afrika kupası geliyor ne olacağı belli değil, onun öncesini iyi atlatmak lazım.

Geri
Üst Alt