Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.112
- 19.207
- 2.323
Gördüğüm kadarıyla Lookman leş atıyor
Leş oyuncuda lazım daha önce belirtmiştim
Leş oyuncuda lazım daha önce belirtmiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara ve Gedson kafa kafaya takas deseler kabul eder misiniz?
Fikstüre bak yine kol gibi
![]()
13 tane oyuncuyla sezona girersen kaldıramazsın tabii. 2 tane oyuncu sakatlandı, bittik resmen. Bunların olacağını en cahil cüheyla adamlar bile söyledi. Tek bir sorumlusu var ve ben bu sorumlu kişi hakkında artık kelam etmekten bıktım. Ders alacağı filan da yok. Ancak kovulduğu gün kurtulacağız bu saçmalıklardan.4.senedeyiz ve hala aynı cümleyi kuruyoruz bu takim ayni anda 3 kulvari kaldıramıyor bukadar basit, ligin 2.yarisi tek kulvara düşmek bize olumlu yansır fakat rehavet işini çözmemiz lazim kendimizi dev aynasından görüyoruz hoca oyuncular taraftar dahil buna
Bide tutturmuslar bir piskolojik üstünlük falanFener macini niye kazanmak zorundayiz anlamiyorum. Ligin 1.haftadan kazanilip kaybedildigine inanan tek ulke olabiliriz.
Kazanmak zorunda değiliz ama kaybetmenin olumsuz etkileri olabilir. Afrika kupası geliyor ne olacağı belli değil, onun öncesini iyi atlatmak lazım.Fener macini niye kazanmak zorundayiz anlamiyorum. Ligin 1.haftadan kazanilip kaybedildigine inanan tek ulke olabiliriz.