GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrika kupası zamanı ne yapacağız?! 🙂
Happy Jesus GIF by The Chosen Brasil

İlk mağlubiyette başlamış yine yeni yapılanma vs. yav cidden ortanız yok. :asd:
Tribünden nasil gözüktü yada anlasildimi bilemiyorum ama hocanın maci tribundeki taraftar gibi hicbirsey yapmadan izlemesi ve icardiyi ısrarla oyundan cikarmamasi bence taraftari cildirtti yenilgiye kızan cok yoktur

Tribünden nasil gözüktü yada anlasildimi bilemiyorum ama hocanın maci tribundeki taraftar gibi hicbirsey yapmadan izlemesi ve icardiyi ısrarla oyundan cikarmamasi bence taraftari cildirtti yenilgiye kızan cok yoktur

İcardiyi çıkarıp normal düzene geçse hata yaptığını kabul etmiş olacaktı. Onun yerine takım maç seçiyor dedi.

Icardi çıksa ne olacaktı diyorum ben de. Bence hiçbir şey değişmeyecekti. Takım komple kötüydü. Oyuncuyu memnun etmek için değişiklik yapmayacağın gibi taraftarı memnun etmek için de değişiklik yapmazsın. Bana kalsa Barış'ı da çıkarırdım mesela ama hoca öyle düşünmedi. Kazanırken de kaybederken de kendi bildiğini yapıyor. Genellikle kazanıyor. Bu maç özelinde sonuna kadar eleştirilir ama o kadar. Oyuncularla hesaplaşmaya girmeye de gerek yok. İyisiyle kötüsüyle Ocak ayına kadar oynayacak olan kadro bu.

takım komple kötüydü ama Sane milli takıma gidiyorum diye kendini hiç sıkmadı ve sakındı. İcardi zaten bir kişi eksik oynattı. Kocaeli seyircisini ve takımını fener ile yapacağı maçta da görelim bakalım nasıl oynayacaklar merakla bekliyorum.

İcardiyi çıkarıp normal düzene geçse hata yaptığını kabul etmiş olacaktı. Onun yerine takım maç seçiyor dedi.
Orda haklı ve kendisinide işin içine kattı oyuncularda da hocada rehavet var dedi ,oyuncularda rehavet olmasını kısmen anlarım ama hocada rehavet olması esas sinir bozucu kısım
Su an hem kendisi hem oyunncular taraftarın önüne dusmus durumda ucl maçında oyuncular derbi olduğu icin zorlamayacaklar kendilerini ,ki doğru olanda bu zaten

Icardi'yi oynatmamaktan korkan, üstüne sırf hata yaptığını kabul etti demesinler diye oyundan çıkarmayan ve oyuncularım maç seçiyor diye bir de ihaleyi oyuncuların üzerine bırakan birisini ilah yaptı burda bazıları. Eleştirince de forumda 3-5 tane belli kişi WP'den organize olurcasına millete hakaret edip ocu bucu diye laf ediyorlar. Göreceğiz hocanızı 20 gün sonra. Ha ben yanılırsam özür dilerim, hata yapmışım diye. Sizi göreceğiz bakalım kaç gün ölü taklidi yapacaksınız.

Icardi'yi oynatmamaktan korkan, üstüne sırf hata yaptığını kabul etti demesinler diye oyundan çıkarmayan ve oyuncularım maç seçiyor diye bir de ihaleyi oyuncuların üzerine bırakan birisini ilah yaptı burda bazıları. Eleştirince de forumda 3-5 tane belli kişi WP'den organize olurcasına millete hakaret edip ocu bucu diye laf ediyorlar. Göreceğiz hocanızı 20 gün sonra. Ha ben yanılırsam özür dilerim, hata yapmışım diye. Sizi göreceğiz bakalım kaç gün ölü taklidi yapacaksınız.
fazla zırlıyon sonra ağlayıp kaçıyorsun yapma

Ben hep burdayım dostum. Bir yere gittiğim yok. 20 gün sonra görüşürüz kim kaçıyor kim burda.
dostum sen 17 18 sezonunda gençlerbirliğine mağlubiyet sonrası şampiyonluk gitti diyenlerdensin
18 19da konyaspor beraberliğinde şampiyonluk gitti diyenlerdensin
sizin derdiniz ben yanılayım fln da değil benim dediğim olsun haklı çıkayım derdindesiniz
neyse istediğiniz gibi olsun hoca umarım fenere yenilir sezonu kaybeder bilmişliğinizle artık makaleler yazarsınız

Evet o bizim hocamız. Sizin gibilerin değil. Bu zamana kadar başardıklarıyla biz çok mutlu olduk
20 gün sonra göreceğiz demişsin ya. Fener maçını kastediyorsun
İşte o maçta biz sizi yenersek mutlu olacağız, senin gibiler de siz bizi yenerseniz mutlu olacaksınız
Aramızdaki fark bu

dostum sen 17 18 sezonunda gençlerbirliğine mağlubiyet sonrası şampiyonluk gitti diyenlerdensin
18 19da konyaspor beraberliğinde şampiyonluk gitti diyenlerdensin
sizin derdiniz ben yanılayım fln da değil benim dediğim olsun haklı çıkayım derdindesiniz
neyse istediğiniz gibi olsun hoca umarım fenere yenilir sezonu kaybeder bilmişliğinizle artık makaleler yazarsınız
Ne alaka, şampiyonluk gitti demeyi GS ve hoca şampiyon olmasını istemiyorsun ile nasıl bağdaştırabiliyorsun acaba? Siz hâşâ Allah mısınız da milletin kalbini okuyorsunuz? Hiçbir GS taraftarı öyle bir şeyi istemez. Ne alaka yani yazdıklarınla. Bizi .... etsin özür dilemesini de bilirim ben, sen rahat ol. Bazıları gibi yalnızca galibiyet sonrası konusuna uğramıyorum.

Ne alaka, şampiyonluk gitti demeyi GS ve hoca şampiyon olmasını istemiyorsun ile nasıl bağdaştırabiliyorsun acaba? Siz hâşâ Allah mısınız da milletin kalbini okuyorsunuz? Hiçbir GS taraftarı öyle bir şeyi istemez. Ne alaka yani yazdıklarınla. Bizi .... etsin özür dilemesini de bilirim ben, sen rahat ol. Bazıları gibi yalnızca galibiyet sonrası konusuna uğramıyorum.
boş yapmayın birader, 3 sezondur paramparça ediyoruz ligi. üzerine bu sene CL'de istediğimiz sonuçlar geliyor, ligde lideriz. gençler+usg+fener maçlarından da 3 galibiyet alınca ne yapmayı planlıyorsun?

boş yapmayın birader, 3 sezondur paramparça ediyoruz ligi. üzerine bu sene CL'de istediğimiz sonuçlar geliyor, ligde lideriz. gençler+usg+fener maçlarından da 3 galibiyet alınca ne yapmayı planlıyorsun?
Çok üzüleceğim için rakı sofrası kuracağım. Malum, GS'nin iyiliğini istemeyenler tayfa olarak max bunu yapabiliriz. Siz de konvoya çıkarsınız.

Sen fener bizi yenince üzülmeyi bir kenara bırakıp buraya gelip ben dememiş miydim yazıp, karşısına geçip gülecek, bundan keyif alacak bir kişisin.
İstediğin kadar anlat, yok onunla nasıl bağdaştırıyorsun, yok allah mısın, yok hiç bir taraftar istemez zart zurt
Sen Okan Buruk'un başında olduğu Galatasaray takımının başarısızlığından daha fazla haz duyan bir şeysin
Sen busun kardeşim
Kime ne anlatıyon
Geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt