Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
İlk mağlubiyette başlamış yine yeni yapılanma vs. yav cidden ortanız yok. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Afrika kupası zamanı ne yapacağız?!![]()
Tribünden nasil gözüktü yada anlasildimi bilemiyorum ama hocanın maci tribundeki taraftar gibi hicbirsey yapmadan izlemesi ve icardiyi ısrarla oyundan cikarmamasi bence taraftari cildirtti yenilgiye kızan cok yokturİlk mağlubiyette başlamış yine yeni yapılanma vs. yav cidden ortanız yok.![]()
Tribünden nasil gözüktü yada anlasildimi bilemiyorum ama hocanın maci tribundeki taraftar gibi hicbirsey yapmadan izlemesi ve icardiyi ısrarla oyundan cikarmamasi bence taraftari cildirtti yenilgiye kızan cok yoktur
Icardi çıksa ne olacaktı diyorum ben de. Bence hiçbir şey değişmeyecekti. Takım komple kötüydü. Oyuncuyu memnun etmek için değişiklik yapmayacağın gibi taraftarı memnun etmek için de değişiklik yapmazsın. Bana kalsa Barış'ı da çıkarırdım mesela ama hoca öyle düşünmedi. Kazanırken de kaybederken de kendi bildiğini yapıyor. Genellikle kazanıyor. Bu maç özelinde sonuna kadar eleştirilir ama o kadar. Oyuncularla hesaplaşmaya girmeye de gerek yok. İyisiyle kötüsüyle Ocak ayına kadar oynayacak olan kadro bu.Tribünden nasil gözüktü yada anlasildimi bilemiyorum ama hocanın maci tribundeki taraftar gibi hicbirsey yapmadan izlemesi ve icardiyi ısrarla oyundan cikarmamasi bence taraftari cildirtti yenilgiye kızan cok yoktur
ne o zoruna mı gittiİlk mağlubiyette başlamış yine yeni yapılanma vs. yav cidden ortanız yok.![]()
ne o zoruna mı gitti
okanı göndericez ağla
Orda haklı ve kendisinide işin içine kattı oyuncularda da hocada rehavet var dedi ,oyuncularda rehavet olmasını kısmen anlarım ama hocada rehavet olması esas sinir bozucu kısımİcardiyi çıkarıp normal düzene geçse hata yaptığını kabul etmiş olacaktı. Onun yerine takım maç seçiyor dedi.
fazla zırlıyon sonra ağlayıp kaçıyorsun yapmaIcardi'yi oynatmamaktan korkan, üstüne sırf hata yaptığını kabul etti demesinler diye oyundan çıkarmayan ve oyuncularım maç seçiyor diye bir de ihaleyi oyuncuların üzerine bırakan birisini ilah yaptı burda bazıları. Eleştirince de forumda 3-5 tane belli kişi WP'den organize olurcasına millete hakaret edip ocu bucu diye laf ediyorlar. Göreceğiz hocanızı 20 gün sonra. Ha ben yanılırsam özür dilerim, hata yapmışım diye. Sizi göreceğiz bakalım kaç gün ölü taklidi yapacaksınız.
Ben hep burdayım dostum. Bir yere gittiğim yok. 20 gün sonra görüşürüz kim kaçıyor kim burda.fazla zırlıyon sonra ağlayıp kaçıyorsun yapma
dostum sen 17 18 sezonunda gençlerbirliğine mağlubiyet sonrası şampiyonluk gitti diyenlerdensinBen hep burdayım dostum. Bir yere gittiğim yok. 20 gün sonra görüşürüz kim kaçıyor kim burda.
Evet o bizim hocamız. Sizin gibilerin değil. Bu zamana kadar başardıklarıyla biz çok mutlu oldukIcardi'yi oynatmamaktan korkan, üstüne sırf hata yaptığını kabul etti demesinler diye oyundan çıkarmayan ve oyuncularım maç seçiyor diye bir de ihaleyi oyuncuların üzerine bırakan birisini ilah yaptı burda bazıları. Eleştirince de forumda 3-5 tane belli kişi WP'den organize olurcasına millete hakaret edip ocu bucu diye laf ediyorlar. Göreceğiz hocanızı 20 gün sonra. Ha ben yanılırsam özür dilerim, hata yapmışım diye. Sizi göreceğiz bakalım kaç gün ölü taklidi yapacaksınız.
Ne alaka, şampiyonluk gitti demeyi GS ve hoca şampiyon olmasını istemiyorsun ile nasıl bağdaştırabiliyorsun acaba? Siz hâşâ Allah mısınız da milletin kalbini okuyorsunuz? Hiçbir GS taraftarı öyle bir şeyi istemez. Ne alaka yani yazdıklarınla. Bizi .... etsin özür dilemesini de bilirim ben, sen rahat ol. Bazıları gibi yalnızca galibiyet sonrası konusuna uğramıyorum.dostum sen 17 18 sezonunda gençlerbirliğine mağlubiyet sonrası şampiyonluk gitti diyenlerdensin
18 19da konyaspor beraberliğinde şampiyonluk gitti diyenlerdensin
sizin derdiniz ben yanılayım fln da değil benim dediğim olsun haklı çıkayım derdindesiniz
neyse istediğiniz gibi olsun hoca umarım fenere yenilir sezonu kaybeder bilmişliğinizle artık makaleler yazarsınız
boş yapmayın birader, 3 sezondur paramparça ediyoruz ligi. üzerine bu sene CL'de istediğimiz sonuçlar geliyor, ligde lideriz. gençler+usg+fener maçlarından da 3 galibiyet alınca ne yapmayı planlıyorsun?Ne alaka, şampiyonluk gitti demeyi GS ve hoca şampiyon olmasını istemiyorsun ile nasıl bağdaştırabiliyorsun acaba? Siz hâşâ Allah mısınız da milletin kalbini okuyorsunuz? Hiçbir GS taraftarı öyle bir şeyi istemez. Ne alaka yani yazdıklarınla. Bizi .... etsin özür dilemesini de bilirim ben, sen rahat ol. Bazıları gibi yalnızca galibiyet sonrası konusuna uğramıyorum.
Çok üzüleceğim için rakı sofrası kuracağım. Malum, GS'nin iyiliğini istemeyenler tayfa olarak max bunu yapabiliriz. Siz de konvoya çıkarsınız.boş yapmayın birader, 3 sezondur paramparça ediyoruz ligi. üzerine bu sene CL'de istediğimiz sonuçlar geliyor, ligde lideriz. gençler+usg+fener maçlarından da 3 galibiyet alınca ne yapmayı planlıyorsun?
Sen fener bizi yenince üzülmeyi bir kenara bırakıp buraya gelip ben dememiş miydim yazıp, karşısına geçip gülecek, bundan keyif alacak bir kişisin.Ne alaka, şampiyonluk gitti demeyi GS ve hoca şampiyon olmasını istemiyorsun ile nasıl bağdaştırabiliyorsun acaba? Siz hâşâ Allah mısınız da milletin kalbini okuyorsunuz? Hiçbir GS taraftarı öyle bir şeyi istemez. Ne alaka yani yazdıklarınla. Bizi .... etsin özür dilemesini de bilirim ben, sen rahat ol. Bazıları gibi yalnızca galibiyet sonrası konusuna uğramıyorum.