GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamlar temiz değil demiş idik

1762791945142.webp

Yaw olsa bulsayi hic sevmem ama Apo'yu ve Ugurcan'i da konusalim biraz. Biri buyur gec dedi, digeri kapattigi koseden yedi. Ha bire orta saha ve hucum oyuncularina giydiriyonuz.

adalardan modalardan operasyon talimatı gelmiş
zaten forumdaki okan hoca düşmanlarından da anlayabilirsiniz
lig gs için bitirilmiştir hadi şimdi sevinebilirsiniz

47 futbolcuyu da açıklayın lan Oğuz Aydın vs deniliyor o 47 topcuyu lig bitince mi aciklayacaksiniz işinizi doğru yapin

Yazık oldu yav ceza alırsa 4 m gte girdi, şimdi devre arası bi de sol bek eksiği çıktı

Boşandı yeni manita yaptı 1 sene olmuştur
Sakatlıktan döndü 4-5 ay olmuştur

İnsan 2 kilo veremezmi ya

Sen onu değil o seni tolere edecek ki bir de aylarca arjantinde takılmasına izin verdi kulüp insan merhamet eder ayıp olmasın diye 2 kilo verirdi de onu da yapmıyor paşa,yedek de beklemiyo kadroyu ahengi bozuyo full zarar

İcardiyi değil gsyi öncele lütfen
Aksini iddia etmiyorum, şahıslar değil elbette Galatasaray önemli. Ancak geçirdiği sakatlık gerçekten zor ve daha önemlisi: aile… ailevi sorunlar ve özellikle çocuklar varsa, öyle 3-5 ayda atlatılacak gibi değil maalesef.. yine de dediğin gibi de olsa, onu oyuna atan suçlu.. icardi kilolu filan kabul ama mazereti var. Gördüğü halde oyuna atanın?

Var kayıtlarını açıklamışlar, yine birsey anlamadim ben ,orta hakem mallık yapmış ama hiç acik degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt