GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş hakikaten insanı delirtirsiniz. Üslup denen bir şey vardır değil mi? Sen bir lafı adam gibi yazarsın, eleştirini yaparsın kimse de sana bir şey demez. Bak örneğini de verdim tekrar veriyorum:

Okan Buruk | Teknik Direktör

Böyle herkes uzun uzun yazsın demiyorum. Ama gelip de buraya dünyanın en iyi hocası diye aşağılayarak konuşmak istiyorsanız devam edin. Kendi aranızda gelin, burada sürekli o kötülesin, bu kötülesin, sonunda dünyanın en kötü hocası olsun, bütün başarılar kadronun güçlülüğünde olsun, başarısızlıklar da kendisinin olsun. Ne halt ediyorsanız edin.

Benim iki tane derdim var, birincisi burada gelip dakika başı Okan'a ya da başka birine sürekli aşağılayan, bazen hakarete varan, sürekli biri bin yaparak olumsuzluk pompalayan şeyler yazılması. Kardeşim biz zaten hayatın boktanlığını burada düzgün zaman geçirerek aşmaya uğraşıyoruz. Sürekli aptal aptal hakaretler aşağılamalar okumak için girmiyorum ben bu siteye. Diğer derdim de akıl mantık dışı şeyleri getirip burada bize mantıklı diye satmaya kalkmanız. Kendi aranızda yapıyorsunuz zaten bunları yeterince.

Konuya dönersek eğer, bu adam o lafı Eylül ayında etmemiş miydi? Hatta 12-13 Eylül gibi hatırlıyorum, yani transfer sezonunun bittiği dönem. Tek söylediğim şu, sen kendini adamın yerine koy, 130 milyon Euro falan para harcamışsın. Elinde iyi bir kadro var. Belki kafanda 2-3 takviye daha yapılabilirdi ama olmamış, yetişmemiş ya da maliyeti fazla gelmiş. Sen nasıl açıklama yapardın? En fazla derdin ki maliyeti yüksek olmayan 1-2 takviye daha aklımızda vardı ama yetişmedi derdin. Adam da kadroyu kuran olarak, oyuncularını da bozmamak adına kadrom yeterli diyor. Bir tane basit laftan bin tane çıkarım yapıyorsunuz.
Birkac yildir zaman zaman yaptigim elestiriyi tekrarlamissin. Tesekkurler. Senin gibi saygiyla yazanlara ihtiyacimiz var.

"Dünyada şu an 4-4-2 oynayan herhangi bir takım var mı herhangi bir majör ligde?"

Atletico cevabi alinca hemen 5 takim var midir demek ne demek? :D

10 saattir neyi tartisiyorsunuz bilmiyorum da burasi komik olmus.
Anlaşılmayacak bir şey yok yazdığımda da, neyse.

Fark çok reis. Bir kere 4-4-2 demek kafadan orta sahadan 1 kişi eksilmen demek. Günümüz futbolunda orta saha her şeyin kalbi. Ek olarak 4-4-2 oynayacak takımın kanat oyuncularının oyunun iki yönünü de mükemmel oynaması gerek. Yani Sallai gibi defansif katkı verecek, Yunus gibi teknik beceriye sahip olacak... Anca böyle o -1 orta sahanın eksikliğini tolere edebilirsin. Böyle oyuncular da 30-40 milyondan başlar. Üstüne de 2 forvetinin de hareketli, dinamik olması lazım. Icardi ile, Sane ile filan 4-4-2 oynamak intihardır. Şu anda en demode diziliş zaten 4-4-2. Nerdeyse hiçbir takımın tercih etmemesi boşuna değil. 3-5-2 mesela öyle değil. Her şeyden önce orta sahadan eksilmiyorsun bir kere.

Bizim kanat ve forvet oynayabilecek bir transfere ihtiyacımız var. Lookman bu tanıma uyuyor, inşallah alabiliriz

Yanlis demis.

Demesi gereken 55 uye ulkenin oldugu Avrupa Kitasindan 16 takim Dunya Kupasi'na gidebilirken sadece 10 uye ulkenin oldugu Conmebol'den direkt 6, indirek 7 takim nasil gidebiliyor?
Brezilya'yi 20'ye böler isek ordan da 50 ülke çıkar.
16 ülke bence gayet iyi. Neredeyse %50 civarı.

Cok kotu bir mantik.

Bizim 16 sayisi iyi olabilir ama 10 takimdan 7 takimin gitmesinin nesi iyi cozemedim.
neresi iyi yaw 16 takımın!! Dünyanın merkezi demek Avrupa demek! dünya futbolu direkt olarak avrupa zaten, 16 takım böyle bir kıta için çok çok az. Dünya futbol ekonomisi komple Avrupa'da dönüyor en az 20-22 takım olması lazımdı. Totosu poklu Paraguay bile bizden daha fazla D.K görmüştür adalet mi bu şimdi.

Barış ın da sara nın da gitmek için kötü oynadığına inanıyorum yavaş yavaş.

Vatan hainlerinin gözler önüne serildiği bir başlık oluyor

Fb muhtemelen Rafa'ya da girer, Boey'e de.

Rüya takımımı yazıyorum
----------Donnarumma
Singo Van Dijk Rüdiger Grimaldo
---------Pedri Palmer
Yamal ----------------- Leao
---------Haaland Osimhen

Bu takımı kim yenebilir?

neresi iyi yaw 16 takımın!! Dünyanın merkezi demek Avrupa demek! dünya futbolu direkt olarak avrupa zaten, 16 takım böyle bir kıta için çok çok az. Dünya futbol ekonomisi komple Avrupa'da dönüyor en az 20-22 takım olması lazımdı. Totosu poklu Paraguay bile bizden daha fazla D.K görmüştür adalet mi bu şimdi.
Severiz Paraguay ve taraftarlarını. Dünya kupasına renk katmislardi 2010da

Ekli dosyalar

• gettyimages-106924187-1024x1024.webp
    gettyimages-106924187-1024x1024.webp
    61 KB · Görüntüleme: 24
Rüya takımımı yazıyorum
----------Donnarumma
Singo Van Dijk Rüdiger Grimaldo
---------Pedri Palmer
Yamal ----------------- Leao
---------Haaland Osimhen

Bu takımı kim yenebilir?
Valla bir çok takım yener gibi rtaş bu takım üst üste 3 galibiyet çıkartamaz pl de misal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt