GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa’da ilk 8-16 falan yaparsak Tarihin en değişik transfer sezonuna yaklaşıyoruz acayip merak içindeyim.

Leao,Rodrygo,Barcola,Camavinga falan yazılıyor herkes o ayarda bir transferin oluruna cidden inanıyor

Lookman,Martinelli, Ugarte ye falan çoğunluk çöp çekiyor :)

Nasıl bir transfer dönemi olacak merak ediyorum

max 20-25 m maliyetle 4 topçu alınsa yeter

1 genç ortasaha
1 genç kanat
1 fw
1 stoper

stoper ve fw kiralık olabilir

Emre Belözoğlu ismi geçmiş 2-3 sayfa geride

O hain net yetişmiş en iyi yerli orta sahadır. Tugay gerçekten çok istisnai bi kariyer yaşadı yani adam İngiltere'de orta sınıf bi PL takımının efsanesi olmayı başardı bu ayrı konu.

Ama Emre B. hem hızlı, hem güçlü, teknik, futbol zekası üst seviye, tempo desen 80 dk koşan basan bi adam oldu -ki 33-34 yaşında bile böyle oynuyordu. Oyun yönlendirme var, çalım var, tackle var, 6-8-10 her yerde oynar. Böyle bi yerli oyuncu da yok şu an. Hakan Çalhanoğlu mesela Emre B. gibi değil bana göre. Orkun Kökçü benzer bi yapıda Emre B.'ye göre ama onun 2-3 gömlek altında.

27-28 yaşındaki prime Emre Belözoğlu bence mevcuttaki orta sahalarımızdan daha iyi, İlkay'la da bana göre eşittir. Neyse benim düşüncem bu tabii.

O hain net yetişmiş en iyi yerli orta sahadır. Tugay gerçekten çok istisnai bi kariyer yaşadı yani adam İngiltere'de orta sınıf bi PL takımının efsanesi olmayı başardı bu ayrı konu.

Ama Emre B. hem hızlı, hem güçlü, teknik, futbol zekası üst seviye, tempo desen 80 dk koşan basan bi adam oldu -ki 33-34 yaşında bile böyle oynuyordu.

27-28 yaşındaki prime Emre Belözoğlu bence mevcuttaki orta sahalarımızdan daha iyi, İlkay'la da bana göre eşittir. Neyse benim düşüncem bu tabii.
utanma dostum hiç utanma

Ama Emre B. hem hızlı, hem güçlü, teknik, futbol zekası üst seviye, tempo desen 80 dk koşan basan bi adam oldu -ki 33-34 yaşında bile böyle oynuyordu. Oyun yönlendirme var, çalım var, tackle var, 6-8-10 her yerde oynar. Böyle bi yerli oyuncu da yok şu an. Hakan Çalhanoğlu mesela Emre B. gibi değil bana göre. Orkun Kökçü benzer bi yapıda Emre B.'ye göre ama onun 2-3 gömlek altında.

Emre'nin kariyeri bir illüzyondan ibarettir. +40 maç oynadığı sezon bildiğim kadarıyla 2 idi.

Sıkıntı bizim mallığımız yada oyuncu grubunun gevşekliği olabilir mi misal.
Organizasyon yok hücumda doğaçlama oynuyoruz. Gevsememesi için vidaları sıkacan. Kocaeli maci kadar berbat bir maç yoktu. Alanya macı bile değil. En azından onlarda daha iyi oyuncular vardı. Kocaeli nedir ya takımın yıldızı tayfur

Messili barca ile bizde Hagi varken kapışmak isterdim ama ilginçtir ki hiç barcelona ile eşleşmemistik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt