Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.298
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya dombili o adam ya tosun gibi kilo almis2.5 milyon alan adama 7 milyon veriyoruz sonra simitçi falan çıkıyor galatasaraya herkes gelmek istiyor diyor ,
ister tabi böyle enayi klüp bulmuşlar rüyalarında görecekleri parayı verirsen açgöz topçuların hepsi ister
2.5 alan adama 7 bence de fazla ama Lookmani Bayern Tottenham felan transferin sonuna dogru almak istedi hali hazirda Inter de istiyordu bu piyasaya sahip adam zaten ancak bu rakamlara bize gelir piyasasi anormal degil ancak A B C planlarimiz var mi buna bakmak lazim2.5 milyon alan adama 7 milyon veriyoruz sonra simitçi falan çıkıyor galatasaraya herkes gelmek istiyor diyor ,
ister tabi böyle enayi klüp bulmuşlar rüyalarında görecekleri parayı verirsen açgöz topçuların hepsi ister
O kadar sövdük saydık ama Fegh gibi katkı veren birini alamadık.
Vay cimbom naberutanma dostum hiç utanma
Atalanta'da 2. forvet olarak parladı benim izlediğim maçlarda öyle oynuyordu. Biz de kanatta istediğimizi verir mi?Lookman patlamasını Atalanta’da yaptı, öncesinde yetenekli ama başarılı sayılmayacak bir adamdı. Geç parlamış bir adam kısacası ama world class seviyede top oynadı iki sene, Uefayı aldıklarında da geçen yıl ŞLde de bayağı iyidi, en basiti Reale karşı kaybettikleri maçta tek başına ayakta tutmuştu takımı.
Neyse maaşına gelecektim, düşük olma sebebi bu, şu an gittiği yerde kariyer sözleşmesini yapacak, 1.8 alması referans değil o yüzden, Bayern alsa 4 falan net alırdı ordan da.
Profesör horace slughornu anmis olalım bu vesileyle (harry potter)MT aralarında Cimbomluluğum 5-10 misline çıkıyor resmen
Şu an kendimi Horace Armitage gibi hissediom.
343 433 kanadı, defansif katkı alamayız.Geçen sene de sola kırılıp oynuyordu ön ikilide gözükse de.Atalanta'da 2. forvet olarak parladı benim izlediğim maçlarda öyle oynuyordu. Biz de kanatta istediğimizi verir mi?
İyiki 4 yabancı hakkımız var. Ocakta kanat, ortasaha, forvet neresi varsa 4 oyuncu alırız umarım.Lookman diye diye sadece ona takılıp kalmayalım. Orta saha ve forvet de elzem.
Eğer son 16'ya kalıp 4 maç yaparsak Ocak Şubat arası çok puan kaybederiz.
Israrla yazacağım, PSV bize örnek olmalı.
Son 3 sene şampiyonlukta fenerin Avrupa'da bizden sonra elenmesinin de etkisi oldu.
Kesinlikle 16 - 17 tane ilk 11 oyuncusu lazım.