GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu. Saatten. Sonra. Çok. Ucmayacan. Defansa. Merih. Demiral. Sol. Tarafa. Goztepeli. Juan. Orta. Sahayada. Kiralık. Gedson. Farnaxdez. Bu. Adamlar. Çok. Oturur. Merih. Yedek. Beklet. Sancezın. Ve. Aponun. Yerıne. Rahat. Oynar. Boy. Olarak. Hava. Toplarında. Takımı. Felaket. Tahatlatır. Gedson. Toreranın. Yükünü. Alır. Lemına. Gedson. İlkay. Bambaşka. Olur. Juana. Gelirsek. Tereyag. Gıbı. Adam. Geçiyor. Sıfır. İçeri. Müthiş. Girıyo. Osimen. Olmadığında. Bıle. Juan. Icardı. Sane. Dehşet. Olur. Fazla. Bılınmeyene. Gitmeye. Gerek. Yok

Ağa ben Kocaeli maçını unutmak istiyorum. Bukadar kötü basil oynadık hiç cozemedim. 200 tane pas hatası oldu. Umarım şu fener eşşeğine yenilmeyiz. Beraberlikte iyidir

Bu. Saatten. Sonra. Çok. Ucmayacan. Defansa. Merih. Demiral. Sol. Tarafa. Goztepeli. Juan. Orta. Sahayada. Kiralık. Gedson. Farnaxdez. Bu. Adamlar. Çok. Oturur. Merih. Yedek. Beklet. Sancezın. Ve. Aponun. Yerıne. Rahat. Oynar. Boy. Olarak. Hava. Toplarında. Takımı. Felaket. Tahatlatır. Gedson. Toreranın. Yükünü. Alır. Lemına. Gedson. İlkay. Bambaşka. Olur. Juana. Gelirsek. Tereyag. Gıbı. Adam. Geçiyor. Sıfır. İçeri. Müthiş. Girıyo. Osimen. Olmadığında. Bıle. Juan. Icardı. Sane. Dehşet. Olur. Fazla. Bılınmeyene. Gitmeye. Gerek. Yok
tespitul-i ala kutlarım renkdaş

40-50 milyona sürekli yıldız oyuncu kovalayıp , peşinde koşarsak şu ivmeyi kaybetmemiz an meselesi ne yazık ki
bonservissiz aldığımız sanenin hali bile içler acısı iken kar yağmur çamur demeden oynayan topçulara ihtiyacımız var osimhen olduğu müddet zaten onun sırtına yüklüyoruz her yükü ne yazık ki ,bir an evvel bu hatadan dönülüp doğru teşhislerle beraber uçuk kaçık topçu fantezisinden vazgeçmek gerek

Sol kanada önemli biri gelmeli Osimhen varken kadro güçlendirilmeli korkarım Osimhen çok fazla durmayacak UEFA röportajında büyük bir yeri hedeflediğini açıkça belirtmiş

abartma ya 2 yıl mı oldu gs izlemeye başlayalı
2 yıl önce
1763317927562.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt