GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda bi cenabet vardı şimdi ismini hatırlamıyorum. yaz transfer döneminde bu takıma düzgün bir teknik ekip lazım dediğimizde, ne gerek var kaç sezondur sakatlık bile yaşamıyoruz diyordu. O günden beri bok gibiyiz,

Singo geldi oynamaya başladı sakatlandı 3-4 hafta oynamadı
İlkay geldi, sakatlandı henüz dönmedi
Yunus sakatlandı ne zaman döneceği belli değil
Kaan sakatlandı belli değil
Eren desen cezalı o da yok
Abdül sakatlanmış o da bi kaç maç yok sanırım
Osimhen’in durumu belli değil

daha ne olacak acaba bay futbol düşmanı
Yedek yok, kadro derinliği yok dediğimizde Icardi var, Yunus var daha ne, her bölgede yedek mi olur diyorlardı 😅

Bunu demeye hakki varmi sence?
Muhtemelen ilk macta cok sakatimiz var gibi seyler söyleyecek zaten ama normalde tek kelime etmeye hakkı yok
Lakin bu kadar cok adele sakatlığı nasil yaşanıyor onunla ilgili açıklama yapabilir, fenerde tek sakatlık yok bizde ozellikle afrikalilar 3 mac ust üste çıkarması mucize gibi oldu

Yapılacak transferler şimdiye kadar hep transfer döneminin sonuna doğru yapılıyordu. Bu sefer en azından 2 transfer hemen ilk gün imza atmalı ve takıma katılmalı o yüzden transfer komitesinin bu günlerde boş durmaması gerekiyor.
Hocam en azindan 2 transfer demissiniz de cok fazla transfer yapmayiz diye dusunuyorum satis olmazsa 2-3 en fazla olur.

Muhtemelen ilk macta cok sakatimiz var gibi seyler söyleyecek zaten ama normalde tek kelime etmeye hakkı yok
Lakin bu kadar cok adele sakatlığı nasil yaşanıyor onunla ilgili açıklama yapabilir, fenerde tek sakatlık yok bizde ozellikle afrikalilar 3 mac ust üste çıkarması mucize gibi oldu
Fener 3 maç üst üste aynı kadroyla çıktı mı Halim?

Fener 3 maç üst üste aynı kadroyla çıktı mı Halim?
cogu macta aynı kadroyla oynatıyor tedesco ,millet geniş kadrosu var filan diyor ama sanılanın aksıne pek rotasyon yapmıyor
ve bizden daha fazla milli takımlara oyuncu gidiyor sanırım,tabi işin şanssızlık kısmıda var
ama biz rotasyon hiç yapmıyoruz,hocanın tarzı bu 3 yıldır 12 13 kişiyle ligi götürüyor
kızdıgım nokta bu sene kendisi ısrarla söyledi rotasyon yapacaz ama 1-2 mac harici hic denemedı,hocayı gyet iyi tanıyorum eleştiriyorum ama eskisi gibi takmıyorum cünkü degismeyecegini biliyorum

3 yıldır zımba gibi olan takım Dursun Genç gidince takım patır patır dökülmeğe başladı dursun ağabey bizi niye bıraktın

cogu macta aynı kadroyla oynatıyor tedesco ,millet geniş kadrosu var filan diyor ama sanılanın aksıne pek rotasyon yapmıyor
ve bizden daha fazla milli takımlara oyuncu gidiyor sanırım,tabi işin şanssızlık kısmıda var
ama biz rotasyon hiç yapmıyoruz,hocanın tarzı bu 3 yıldır 12 13 kişiyle ligi götürüyor
kızdıgım nokta bu sene kendisi ısrarla söyledi rotasyon yapacaz ama 1-2 mac harici hic denemedı,hocayı gyet iyi tanıyorum eleştiriyorum ama eskisi gibi takmıyorum cünkü degismeyecegini biliyorum
Hayır her maç bizim gibi 11 oynatmiyor.

Bjk maçında olan 11le avrupa maci 11i arasında 4 farklı isim var. 3 maç üst üste bizim gibi çıksın o zaman konuşuruz

Fener'in kadro geniş son Plzen maçında Fred, Duran, ve Asensio'yu 60.dakikadan sonra oyuna aldı. İlk 60 dakika ezilen fener son 30 dakika neredeyse maçı alıyordu. Maalesef kadromuz çok dar her Afrika kupası maçlarını yüreğimiz ağzımız da izliyoruz. Usg, Gençler ve fener maçlarını İnşallah güzel sonuçlar ile atlatırız.

Abi şuan ki eksikliklerimize bakiyorum da bize acilen , rafa silva, irfan can kahveci ve cenki satin almaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt