GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookman'ı istiyordum da, şu Afrika Kupası mevzusundan çok soğudum. İlla Afrikalı alınacaksa Avrupa passaportlu olsun. O kadar yatırım yapıyorsun, bütün yatırımın 1 tane kasap yüzünden çöp olabiliyor.
lookman oralarda osi gibi gereksiz yıpratmıyor kendini hatta pek takmıyor milli takımı neredeyse.Şuana kadar sanırım sadece sakat olduğundan milli takıma gidememişliği var birkaç kere , oraya gidip de sakatlanıp dönmüşlüğü olmayabilir varsa da belki 1-2 maçtır anca.Geçen de izledim hiç kasmıyor bile kendini yürüyerek oynuyor , genel olarak avrupa doğumlu olup mtye gidenlerin çoğu hatta Osimhen harici neredeyse tüm afrikalı oyuncular fazla efor sarfetmiyor zaten , Osimhen belki de tarihte en çok gereksiz efor sarfeden afrikalı oyuncu filan olabilir.Böyle gereksiz sakatlık çok az görülür

Milli ara dönüşü oyun gücümüzün artmasını bekliyorum hocamızdan.
Ve bence daha fazla kişiyi rotasyona dahil etmeli.

klasik plansız türk insanı sonuçta okan buruk

yazın 3 ay boyunca elindeki a4 kadro çıktısına bakıp bakıp ulan ne geniş kadrom var be diyip durmuştur

2-3 sakatlıkta elindekilerin aslında niteliksiz çöp ordusu olduğunu görünce akıllanmış mıdır bilemiyorum
Ve Okan Buruk elindeki A4 ciktisina bakip "Ulan ne genis kadrom var be" der.

Sonra Okan, baskanin odasina gider. Elindeki A4 kadro ciktisina bakip "Ulan baskanim, ne genis kadrom var be" der.

lookman oralarda osi gibi gereksiz yıpratmıyor kendini hatta pek takmıyor milli takımı neredeyse.Şuana kadar sanırım sadece sakat olduğundan milli takıma gidememişliği var birkaç kere , oraya gidip de sakatlanıp dönmüşlüğü olmayabilir varsa da belki 1-2 maçtır anca.Geçen de izledim hiç kasmıyor bile kendini yürüyerek oynuyor , genel olarak avrupa doğumlu olup mtye gidenlerin çoğu hatta Osimhen harici neredeyse tüm afrikalı oyuncular fazla efor sarfetmiyor zaten , Osimhen belki de tarihte en çok gereksiz efor sarfeden afrikalı oyuncu filan olabilir.Böyle gereksiz sakatlık çok az görülür
O da var da, hiçbir şey olmasa bile birbirilerini biçip duruyorlar maç içinde. Ben bıktım bunların Afrika kupasından ya. Her yönüyle safi zarar bir şey.

Defansif özellik bakımından olabilir ama genele baktığımızda Ferdi'nin pas, dripling, orta kalitesi Jacobs'ta yok.
Ferdi zaten iyi oyuncu defansif ozellik bakimindan Jakops daha iyi ayni zamanda Jakopsun daha hizli oldugunu ve oynadigini dusunuyorum.Ferdi daha teknik bir oyuncu.Suanda daha oncelikli mevkilerimiz oldugunu dusunuyorum eksikleri net giderebilmek onemli.

Jakobs büyük takım oyuncusu değil,
gönderilenlerde ilk sırada olmalıdır

Ferdi zaten iyi oyuncu defansif ozellik bakimindan Jakops daha iyi ayni zamanda Jakopsun daha hizli oldugunu ve oynadigini dusunuyorum.Ferdi daha teknik bir oyuncu.Suanda daha oncelikli mevkilerimiz oldugunu dusunuyorum eksikleri net giderebilmek onemli.
Tabi canım şu an düşüneceğimiz yer değil sol bek. Kanat/forvet, orta saha önceliklerimiz.

Bugün kellecinin bir yayına denk geldım Yunus tescillilerin maçında oynamak istiyormuş. Yetisse son 20 dakika atsan sahaya tabi iyi bir Yunus. İş yapar ama riskli falan demişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt