Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
O sırada ocakta Afrika kupası hahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sırada ocakta Afrika kupası hahaha
Adaş forumda aklı başında iki kişi var diyordum. İki kişiyi bir olarak güncelliyorum. Bu ruh hastası forum seni de bozdu.
Ben aklımı Osi transfer sürecinde kaybettimAdaş forumda aklı başında iki kişi var diyordum. İki kişiyi bir olarak güncelliyorum. Bu ruh hastası forum seni de bozdu.

Ferdi Okan Hocanın sistemine uymaz Okan hocanın sisteminde bekte aletizmi yüksek savunması iyi oyuncu olacakDefansif özellik bakımından olabilir ama genele baktığımızda Ferdi'nin pas, dripling, orta kalitesi Jacobs'ta yok.
Ferdi atletizm olarak üst seviyede bir isim o yüzden uyabilir. Tabi şu an konuşmanın mantığı yok.Ferdi Okan Hocanın sistemine uymaz Okan hocanın sisteminde bekte aletizmi yüksek savunması iyi oyuncu olacak
Bizim sol stoper singo gibi bir şey olsa açık kapatan cinsten ferdi faydalı olur. Ferdi top kaptırdı mi apokerim hizlanana kadar maalesef pozisyon veririz.Ferdi atletizm olarak üst seviyede bir isim o yüzden uyabilir. Tabi şu an konuşmanın mantığı yok.