GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim uyumasın, haftaya derbi maça Yasin kol denen Galatasaray düşmanını atayacaklar. herifler geçen sene ağladı zırladı yabancı hakemi getirtti bizim stada, bizde adalet sağlanması adına üst düzey uefa hakemi istemeliyiz o maça. Yoksa doğranacağımızdan adım gibi eminim

Büyük başkan dursun özbek gsnin zararına ne olursa onu yapıyor yabancı hakem ister mi hiç

Maçı da selahattin bakiye falan yönettirirler muhtemelen

Derbilerde hakemler daha iyi para aldığı icin hep köylüsüne veriyor maclari ama esas amacı bol düdük çalsın oyun cok oynanmasin

Başlığına yorum yaptık ama bizimkiler yoğun fikstür + Afrika kupasından dolayı Super kupaya genç takımla çıkacağız desin.

günay
eren
arda
berkan
sara
ahmet
icardi

bunlar kesin 11de olsun cup maçında
geri kalan 4 de kimin maç temposu ihtiyacı warsa artık

Biz niye her gitmek isteyen çocuğu yolluyoruz?
Alt yapıda hiç bağlayıcılık yok mu?

502a3403fd3a7dbee818ffd18a06f0b7.jpg

Bu adamın verdiği ve aldığımız bir isim hatırlamıyorum. Lakin keşke gerçek olsa ve devre arası transferlerimiz bu tarz isimlerden olsa. Takımda yeterince tanınan yıldız diyeceğimiz isimler var. Artık ismini duymadığımız her maç kendini göstermek için savaşmak zorunda olan bu tarz genç isimlere gitmemiz gerekmekte diye düşünüyorum. Lookman vb. belli yaşa gelmiş ve amacı artık yüksek kontrat almak olan oyunculara giderek yanlış bir transfer politikası izliyoruz.

Maasi 4 milyonun altinda olacak oyuncu icin haber cikiyorsa o is kolpadir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt