Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.224
- 8.830
- 2.518
Ekol sports kapanıyormuş. Berna'yı, Dilara'yı izliyordum ben ya 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sancho barışın 2 gömlek üstü, topçu olarak, performans form başkaSancho henuz 25 yasinda rashford gibi yeniden dogabilir... Bildigim kadariyla buyuk sakatlik da yasamadi bir ara kafayi kirdi Manu'dayken orada da zaten bir topcunun mental olarak iyi olmasi cok zor..
Kanat rotasyonu bu kadar sikintiliyken villa salarsa makul fiyata biz deneyebiliriz...Manuyla Sozlesmesi de bitiyordu opsiyon falan yoksa
Bunlar Osimhen'i alamadıkları için kompleks yaptılar tekrar benzer şey olmasın diye atlıyorlar bu transfere de. Febe yüzyılın en ezik kulübüdür.Ne sokuk gibi kulüp yav.
Kendi futbol akılları kendi transfer listeleri yok, hep bizim istediğimiz topçuların peşinden koşuyorlar. Eziklik konusunda arşa çıktılar özellikle son 5 yılda.
Lookman'ın yerine daha fazla şey vaat ediyor gibi geliyor bana yetenek seti olarak. Maliyet olarak daha uygun olacağı da kesin bonservisi düşük olur maaşı da 5-6 milyon seviyesinde olur herhalde. Ben hala genç ismi pek bilinmeyen yeni yeni piyasa yapan isimler isterim.Sancho henuz 25 yasinda rashford gibi yeniden dogabilir... Bildigim kadariyla buyuk sakatlik da yasamadi bir ara kafayi kirdi Manu'dayken orada da zaten bir topcunun mental olarak iyi olmasi cok zor..
Kanat rotasyonu bu kadar sikintiliyken villa salarsa makul fiyata biz deneyebiliriz...Manuyla Sozlesmesi de bitiyordu opsiyon falan yoksa