GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha singo demisken 30m ok ama maasi abarti. Maasi max 2-2.5 olmaliydi

imparator liderliği şimdiden verip pkk stadında kepaze olmak istemiyor sanırım

No Way Funny Meme GIF

50ye 1 adam almak yerine 10ar kağıttan 5 adam alıp rotasyonu kuvvetlendirmek ŞU AN için daha akıllıca ama bunların gidip 5 tane poşet bulup getirme ihtimali yüksek olduğu için güvenemiyorum

50ye 1 de değil 50 ye 5 de değil renktas

belki de doğrusu bizim için 50ye 2dir

daha orta ölçekli

veya 35-40 1 geri kalana 1 şeklinde de bolebiliriz riski azaltmak için

15 e 3 oyuncu da bulunur profosyonel bir ekiple tabi . Taraftara da kulak asmayan bir ekiple

Devre arası yine bir oyuncuya 20 30 vereceğiz mi ki. Şaşırırm

Baskan Abdullah Kavukcu Okan hoca Sampiyonlar ligi sampiyonlugu hayalinden bahsediyor devre arasi para gomecekler

Manchester United will attempt to delay the departures of Bryan Mbeumo, Amad Diallo and Noussair Mazraoui to the Africa Cup of Nations.

Tournament regulations mean United should release the trio two weeks before the respective first games of Cameroon, Ivory Coast and Morocco.

That would mean letting them leave around the Premier League encounter with Wolves at Molineux on 8 December.

Full-back Mazraoui's Morocco host the tournament and play in the opening game against Comoros on 21 December.

Ivory Coast winger Amad and Cameroon forward Mbeumo both play their first matches on 24 December. The final is on 18 January, which raises the possibility of missing eight Premier League games and an FA Cup third-round tie.

ne bu ya bbcde gördüm kpaşa maçını da kaçırıcak futbolcular heralde
belki de antalya maçını da bazıları

Kadro nasil sizdiriliyor deniyor ama takimin idmanlara basin izliyorki son gun hangi oyuncu as takimla çalışmış görüyorlar ki ona gore konusuyorlar

Mehmet agari yönetime almak istiyormuş dursun efendi ,gercek değildir ama keşke alsak adamin varlığı bile bize laf edenlere hadi bildirmeye yeter

Kim yapıyor bu haberleri acaba? Güzel sallıyorlar.
Birkaç twitter haberinde gördüm
Dursunla arkadasligi var ama mehmet ağar yönetime girmez haluk ulusoy gibi birisi bile ikna edemedi zamanında ama gercek su bize bir tane ağır abi yönetici lazım, ali dürüst olsa bile yeterdi

Son karari Okan hoca verecek. Harbi mi yaw.

Birkaç twitter haberinde gördüm
Dursunla arkadasligi var ama mehmet ağar yönetime girmez haluk ulusoy gibi birisi bile ikna edemedi zamanında ama gercek su bize bir tane ağır abi yönetici lazım, ali dürüst olsa bile yeterdi
Ali Dürüst hiç bir şey konuşmazdı ki. İyi konuşan, şahin yönetici tarzı diyorsan aklıma Adnan Öztürk geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt