GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen milli arada da basın gaza getirmişti.
Icardi ile Ocak ayında ayırmalıyız yoksa çok kaşıyacaklar. 10 gün tatil yap sonra ilk 11 için baskı yapılsın

Boşuna tartışılıyor, osi gittiğinde bile icardiyi 11 baslatmayacak bence hoca barisi oynatacak cunku icardi taraftarın önüne gelmiş durumda yuhalanmasinj istemez

BAY'ın santraforwet olarak başladığı bir maçı kazanma ihtimalinin söz konusu olmadığını hatırlatalım

Pasamiz idmanlara gelse oynardi. Ama sanki milli mac oynamis gibi en son gelirse normalde oynamamasi lazim 20m alsada hele ki son form durumuna bakarsak. Ama bakalim hoca napacak
Form ve fiziksel durumuna bakılsa sahaya hiç çıkmamalıydı, ben Icardi’nin mevcut durumunun istese de düzelebileceğine inanmıyorum.

Arda Turan’a benzetiyorum hatta, bir dönemi o kadar çalışmadan geçirdiki kariyeri 31 yaşında bitti neredeyse, veteran topçular gibi devam etti sonrasında kariyerine.

Form ve fiziksel durumuna bakılsa sahaya hiç çıkmamalıydı, ben Icardi’nin mevcut durumunun istese de düzelebileceğine inanmıyorum.

Arda Turan’a benzetiyorum hatta, bir dönemi o kadar çalışmadan geçirdiki kariyeri 31 yaşında bitti neredeyse, veteran topçular gibi devam etti sonrasında kariyerine.
Insallah hoca oynatip da isliklanmasina sebep olmaz. Son 15-20dklar oynayarak sezonu bitirmeli. Sezon sonuda veda etmeliyiz kendisine

BAY'ın santraforwet olarak başladığı bir maçı kazanma ihtimalinin söz konusu olmadığını hatırlatalım
heis jesuslu fb ye karşı barış forvette çıkmıştı ve kadıköyde kazanmıştık, barış hallaç pamuğu gibi dağıtmıştı defansı. okan buruk'un zirve maçlarından biridir geldiğinden beri misal.

3 sene olmuş dersek bu sezon başı da ne osi ne icardi varken ilk iki maçta barış forvette çıkmıştı antep ve gümrük maçlarında 0-3 ve 3-0 koymuştuk barış goller de atmıştı.

bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.

ne yapalım 12 gün tatil yapan 98 kilo icardi ile mi oynayalım. kıpırdamıyor herif maç esnasında. gönül isterdi ki yedek forvetimiz böyle zamanlarda takımı sırtlasın, şu oynasın bu oynamasın gibi düşüncelere bile girmeyelim ama elde bu var.

8 no aradığımız adam geçen sene izlediğim maçlara göre konuşursam Bu sezon Gasperini gittikten sonra düşüşte sanırım.

Katılmakla beraber bir şey ekleyeceğim;

Hadi Arda kanat oyuncusuydu, her zaman en büyük özelliği topu taşıması ve hızlı olmamasına rağmen (hep böyleydi) dar alanda müthiş iş yapabilmesiydi. Tabii ki bu yüzden toparlaması neredeyse mümkün olmadı dediğin gibi.

İcardi'nin 25 yaşına dönmesine gerek yok, 2-3 sene önceki gibi daha hareketli, zıplayıp iyi kafa vurabilmesi ve en azından 3-4 metre top sürüp oyunda sadece 25-30 dk değil 60 dk oynayabilmesi, aktif kalabilmesi bence hala mümkün. Ama tabii çalışırsa. Bence problem bu, İcardi zihninde futboldan kopmuş vaziyette. Kendisi ne söylerse söylesin görünen köy kılavuz istemez, işte ben Lewa gibi İbo gibi 40'ıma kadar oynayacağım düşüncesi hiç yok belli ki. 2-3 sene sonra futbolu bırakmamış olursa süpriz olur benim için.

Mental durumu böyle olmasaydı en azından Gezzal sakatlığından sonraki haline çoktan kavuşmuş olurdu diye düşünüyorum. Bizdeki ilk senesine ulaşması ise zaten mümkün olmaz bu saatten sonra.

Son düzenleme:
Katılmakla beraber bir şey ekleyeceğim;

Hadi Arda kanat oyuncusuydu, her zaman en büyük özelliği topu taşıması ve hızlı olmamasına rağmen (hep böyleydi) dar alanda müthiş iş yapabilmesiydi. Tabii ki bu yüzden toparlaması neredeyse mümkün olmadı dediğin gibi.

İcardi'nin 25 yaşına dönmesine gerek yok, 2-3 sene önceki gibi daha hareketli, zıplayıp iyi kafa vurabilmesi ve en azından 3-4 metre top sürüp oyunda sadece 25-30 dk değil 60 dk oynayabilmesi, aktif kalabilmesi bence hala mümkün. Ama tabii çalışırsa. Bence problem bu, İcardi zihninde futboldan kopmuş vaziyette. Kendisi ne söylerse söylesin görünen köy kılavuz istemez, işte ben Lewa gibi İbo gibi 40'ıma kadar oynayacağım düşüncesi hiç yok belli ki. 2-3 sene sonra futbolu bırakmamış olursa süpriz olur benim için.

Mental durumu böyle olmasaydı en azından Gezzal sakatlığından sonraki haline çoktan kavuşmuş olurdu diye düşünüyorum. Bizdeki ilk senesine ulaşması ise zaten mümkün olmaz bu saatten sonra.
Icardi nin ailevi problemleri sakatligi yeni atlatmasi Osimhen gibi bir oyuncunun varligi ve bunlarin ustesinden gelemeyip kendini salmis olmasi bugunlere getirdi.Icardi Osimhenin yoklugunda normal sartlarda cok rahat onumuzdeki maclarda oynar ancak kendisini toparlayamiyor.Normal sartlarda calismis olsa Icardi halen cok onemli bir yildiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt