GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat bile cok severim yorumlarını cigaldau ornegi veriyor kalite pahalıdır diyor ya gercekten acayip bisi. Bir tek cigaldau mu geldi o donem. Tamam biz herkesi 30 olunca alalim 30 olmadan oyuncu degiller

Sağ bek sol bek devşirilip oynarız da asıl tehlike stoperlerde. Sanchez ve Apokerim den biri sakatlanırsa stoperde elde bir tek Arda var. Metehan cezalı, Kaan sakat, stoperde idare edebilecek Jakobs, Lemina, Singo da sakat.

Baris devre arasi
Sara sene sonu sat

Rayan ve kislyak i al

Son düzenleme:
Fenerli yaşlı bir Amiple iddiaya girdim sene sonuna kadar fenerin rakipler min 13 14 kirmizi görecek dedim ,ne dersiniz formayı alirmiyim sene sonu ? :asd:

Bu takımın 2 tane büyük oyuncusu var; Osimhen ve İlkay. İkisinin de yokluğu çok net hissediliyor.

Orta saha lazım Hakan’ı mutlaka almalıyız dediğimizde yönetim ciddiye almadı şimdi görüyoruz

Metehan, Kaan, Berkan, Gökdeniz, Ahmed, Yusuf. Bunların hepsi devre arası gönderilmeli, sıfır verim alıyoruz. Gökdeniz kiralanır oynayabileceği bir kulübe. Diğerlerini sat gitsin, boşuna yer kaplayan adamlar. Bunların yerine kulübe için 4-5 adam gerek.

Tek endişem kadro darlığı idi o da geldi ardımızda patladı.

Sancho henuz 25 yasinda rashford gibi yeniden dogabilir... Bildigim kadariyla buyuk sakatlik da yasamadi bir ara kafayi kirdi Manu'dayken orada da zaten bir topcunun mental olarak iyi olmasi cok zor..
Kanat rotasyonu bu kadar sikintiliyken villa salarsa makul fiyata biz deneyebiliriz...Manuyla Sozlesmesi de bitiyordu opsiyon falan yoksa
Doğru maliyetle Sancho alınmalı

şu 3-4 senede sol beke angelino-köhn-eren-jacobs
sağ beke jelert-frankowski-singo-aurier transfer edildi.bunlar benim hatırladıklarım arada unuttuğum da olabilir
bir takım sadece bek rotasyonuna bu kadar kısa sürede 10a yakın adam alıyorsa ve hala tam olarak dikiş tutmamışsa bir yerlerde büyük problem var demektir
biz ne ara bu denli transfer obezi takım olduk?

En basitinden icardi geçen sene full sakattı ve osimhen (habire sakat) harici santrafor yok.
İlkay yerine 10 numara yok
Kanatta sane yunus barış harici adam yok
Lemina habire sakat yerine kimi koysan olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt