GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var müdahalesi olmaz ne demek Bahattin? Ne yüz karası bir açıklama bu ya. Memlekette yok ki söylediklerinin takibi. Normal şartlarda ne diyor abicim bu eleman alın bunu yayından bi daha çıkarmayın kanalın itibarına zarar veriyor falan denmesi gerekir.
Var niye cagirmiyormus. İsine gelmedikleri zaman var karisamaz. İyi bulmuşlar yollarını.

Etkili basma göremedim diyor dangalak adam topuğuyla bütün gücünü kullanarak basıyor daha ne olacaktı

Ayağının ucuyla basmasından 5 kat falan fazla can yakar hayatında top mu oynamış ki bilsin, yıllarca maç yönetti bu angutlar

Bizimkiler devre arasinda salih ve zekiye gidecek gibi hissediyorum nedense
Renkdaş zaten devre arasında yabancı almak yerine yerli oyunculara gitmek daha mantıklı Zeki, Aral , Eren Dinkçi, Muhammet Damar, Umut Tohumcu, Livan Burcu, Deniz Gül. Arda Kurtulan, Alanyasporlu Ümit vs bu oyuncular ile ilgili scout ekibi gerekli araştırmaları yapıp uygun olanları transferin ilk günü indir ek lazım. Yabancı oyuncular için yaz dönemi daha geniş sürede bakmak daha mantıklı olabilir

Başka takıma olsa adamın kendi evindeki harekete bile müdahale ederler, bize gelince Var karışamaz. Şu açıklamanın ne derece bi rezillik olduğu anlatılamaz.
Var karisamaz lafını fener için söyleyemez bunlar.

O değilde Mustafa Çulcu sallainin harekete kırmızı demiş. Asensio pozisyonuna nededi bu herif merak ettim

Mustafa çulcu bundan önce 1 milyon tane pozisyonda aleyhimize yorum yapmıştı o zaman kendisini baz aldık mı yoo hayır,şimdi yaptığı yorum işimize geliyo diye görüşü önemli ve doğru mu oldu

Mustafa çulcu bundan önce 1 milyon tane pozisyonda aleyhimize yorum yapmıştı o zaman kendisini baz aldık mı yoo hayır,şimdi yaptığı yorum işimize geliyo diye görüşü önemli ve doğru mu oldu
Yine aleyhimize yapmış yav, değişen bir şey yok.
:asd:

Yine aleyhimize yapmış yav, değişen bir şey yok.
Ya bi anlamı yok işte ne dediğinin gs hesapları dünden beri hakemlerin şalaiye yapılan harekete kırmızı dediklerini yazıyo ne önemi var ki fırat aydınusun deniz çobanın görüşlerinin

Lehte yorumu paylaş,aleyhte olunca paylaşma salaklığa bak

Ya bi anlamı yok işte ne dediğinin gs hesapları dünden beri hakemlerin şalaiye yapılan harekete kırmızı dediklerini yazıyo ne önemi var ki fırat aydınusun deniz çobanın görüşlerinin

Lehte yorumu paylaş,aleyhte olunca paylaşma salaklığa bak
Yaptığı yorum işimize geliyor dediğin için yazdım.

Yoksa dediğin gibi, yarın lehte yorum yaparsa da kaale almamak lazım. Ümit Özat falan paylaşıyorlardı mesela herif Ali ile sorun yaşıyorken. Gs lehtarı konuşuyordu mesela o dönem Ümit. Aynı hesap.

Ben konjonktürel ilk temizliği yaptım 😕

Screenshot_20251123_125327_Samsung Internet.webp

Mevcut Gs takımı bir Street Fighter karakteri olsaydı, Sagat olurdu.

Bu ney lan, bu kadar sakatlık mı olur? :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt