GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim maça gelene kadar 6 mağlubiyeti vardı, 2 kaza maçı kazanarak çıkışa geçilmez , bizim gibi ahmaklar ancak havaya sokar böyle vasat takımları
Bizim maç illa ki daha fazla havaya sokmuştur ama Başakşehir maçında 90'da penaltı yemeseler bizim maça 4 maçta 10 puanla geleceklerdi şurada Konyaspor dep ve Alanyaspor maçları çok kritik orada da iyi futbol oynadılar.

İş yine bizde bitecekti sahada ciddiye alsak sonuç böyle olmazdı tek forvet çıkmış olsaydık zaten galip gelebilirdik hatalar silsilesi ekmeklerine yağ sürdü.
1763905690207.webp

Gs'ın bir kaç haftadır özellikle hücum anlamında etkisiz olduğu doğru. Ancak CL konsantrasyon/yorgunluk etkisi ve buna bağlı sürekli sakatlıklar sebebiyle tam kadro olamayışımızı da göz önünde bulunduralım derim.

Dönemdir, geçer. CL bitene kadar 1 puan 2 puan civarı lider kalalım yeterlidir.

5xg var? Senin gibi bos yorum yapmiyorum
Yaw yerim 5xgni yaw , haftalardır top oynamıyoruz , oyunculara verdiğimiz paralar ortada , Kocaeliye şutun yok , 10 kişilik Gençlerbirliğine beraberlik kaptırmamaya ramak kalmış, senin bir oyuncun bu kulüplerin değerinde, boş yorum yapıyor musun oda tartışılır amma boş muhalefet ediyorsun rnkts

Hiç olmazsa Kocaeli maçını kazansa idik fener maçının hayatı önemi olmazdı.

O eleman 3 maça adalesini tutardi bizde yav singo gibi

5 kağıda alınan adeleyi tutsa neyse de 30 kağıda alınan tutunca olmuyo

Singo,kaan,jakobs,lemina,yunus,osimhen zırt pırt sakatlanıyo ya da sakatlanmasın diye dinlendirilmek zorunda kalınıyo keza sançez de öyle

Sağlam k.mühendisliği yapamazsın bu kadar soru işaretli oyuncuyla

Biz her maç pozisyona gireriz mesele değil, oynanan futbol leş, hemde haftalardır
Ligde 2 tane çok kötü 1 tane kötü oynadığımız maç olduğunu düşünüyorum onun dışındaki maçların hepsinde kazanacak oyunu oynadık bence. Bunların içinde iyi, vasat yada bazı bölümleri iyi oynayıp bazı bölümlerinde düşük viteste olduğumuz maçlarda vardı. Dünyada bir çok büyük takımında olduğu gibi.

Yaw yerim 5xgni yaw , haftalardır top oynamıyoruz , oyunculara verdiğimiz paralar ortada , Kocaeliye şutun yok , 10 kişilik Gençlerbirliğine beraberlik kaptırmamaya ramak kalmış, senin bir oyuncun bu kulüplerin değerinde, boş yorum yapıyor musun oda tartışılır amma boş muhalefet ediyorsun rnkts
Gec

Ligde 2 tane çok kötü 1 tane kötü oynadığımız maç olduğunu düşünüyorum onun dışındaki maçların hepsinde kazanacak oyunu oynadık bence. Bunların içinde iyi, vasat yada bazı bölümleri iyi oynayıp bazı bölümlerinde düşük viteste olduğumuz maçlarda vardı. Dünyada bir çok büyük takımında olduğu gibi.
Alanya , Kocaeli bjk, ts, g.birligi, oynadığımız maçların neredeyse yarısına tekabül ediyor, oynanan futboldan hiçte memnun değilim, bende böyle düşünüyorum, bu futbolla kadikoye gidersek hakemlerin buraya getirdiği takım hiçte zorlanmaz

Devre arası yüksek maliyetli transferlere sıcak bakmıyorum. Daha potansiyelli ve uygun maaşlı oyunculara yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sürekli isimli yada zaten piyasası çok yüksek(20-30 milyon gibi) genç oyunculara gitmek(bazı gerçek fırsatlar hariç) yanlış geliyor. Biraz daha o kadar piyasa oluşturmamış genç isimlere gitmemiz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt