GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maestroyu fener alacak muhtmelen. Tam okanlık topçu ama pahalı olmadığı için yanaşmayiz muhtmelen. 31 yaş ve yıllık 8 milyon euro vermemiz lazım bizim.
Kesinlikle almalıyız. Bu sayede parayı diğer mevkilere harcarız özellikle 10 numara ve kanat gerekiyor. İyi bir 10 olsa icardi hareketsiz bile olsa her türlü skor yapar. Yine tadic gibi kanat olsa çok rahat olur

Rizeden sağ bek, türk oyuncu Taha Şahin alınmalı. Abuk sabuk sakatlıklarda her türlü iş görür

Şu kadroyu yıllardır genişletmeyi öğrenemedik, eldeki işe yaramaz oyunculari rotasyonda kullanabileceğimiz yanılgısı her sene bizi yakıyor. Rakipte Talisca yedek kalıyor, Symanski yedek kalıyor, Oğuz yedek, fred yedek, İrfan kadroda bile yok. Eldekiler kötü oynasa sonradan girenlerden biri cikip maçı alıyor. Bu leş ligde puan kaybetmek gerçekten çok zor.

Herkese iyi forumlar. Ben artık bu oyunda yokum kusura bakmayın kırdığım ettiğim olduysa hakkını helal etsin. Ülkemin böyle salak saçma futbol ile uyutulmasi yetti artık cidden burama geldi. Şakaydı kaka oldu bıktım. Ne diyorlarsa kendileri yapıyor bir Allah'ın kulu ses edemiyor? Neden çünkü nedeni belli ses cikaranin sesini kesiyorlar işini gücünü hatta özgürlüğünü elinden alip kodese atıyorlar. Artık yetti cidden. Hiç öyle olmadığını falan inkar etmeyin 34 yaşındayım böyle kirli sezonları arka arkaya ne gördüm ne işittim yazıktır günahtır. Emeğimizden biriktirdiklerimizle rizkimizdan kısıp forma alıyoruz maça gidiyoruz artık bu insanlari enayi yerine koymaktır. Daha fazla konuşursam içeri alınırim hakkinizi helal edin. Ama ben bu ülkeyi bu hale getirenlere, buna çanak tutanlara ve insanlari uyutanlara etmiyorum. Bunlara destek olup yandaşı olanlara da etmiyorum Allah hepinizin çocuğundan çıkarsın.

Galatasaray mutluluğunu uzaktan da takip ederim elveda arkadaşlar hepinize sarı kırmızı gelecekler

Tarihin en büyük şikesini yaptı herifler 1 kişi bile ceza almadı. Bizim futbolcumuz 5 sene önce yaptığı cahillikten ceza aldı. Bunda bizim sessizliğimizin payı var. Galatasaray taraftarı sesini yükseltmeli bu şer oluşumuna karşı.

Herkese iyi forumlar. Ben artık bu oyunda yokum kusura bakmayın kırdığım ettiğim olduysa hakkını helal etsin. Ülkemin böyle salak saçma futbol ile uyutulmasi yetti artık cidden burama geldi. Şakaydı kaka oldu bıktım. Ne diyorlarsa kendileri yapıyor bir Allah'ın kulu ses edemiyor? Neden çünkü nedeni belli ses cikaranin sesini kesiyorlar işini gücünü hatta özgürlüğünü elinden alip kodese atıyorlar. Artık yetti cidden. Hiç öyle olmadığını falan inkar etmeyin 34 yaşındayım böyle kirli sezonları arka arkaya ne gördüm ne işittim yazıktır günahtır. Emeğimizden biriktirdiklerimizle rizkimizdan kısıp forma alıyoruz maça gidiyoruz artık bu insanlari enayi yerine koymaktır. Daha fazla konuşursam içeri alınırim hakkinizi helal edin. Ama ben bu ülkeyi bu hale getirenlere, buna çanak tutanlara ve insanlari uyutanlara etmiyorum. Bunlara destek olup yandaşı olanlara da etmiyorum Allah hepinizin çocuğundan çıkarsın.

Galatasaray mutluluğunu uzaktan da takip ederim elveda arkadaşlar hepinize sarı kırmızı gelecekler
böyle kolay mı heis

ülke zaten tımarhane biz gs olmadan ne yaparız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt