Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.096
- 21.032
- 1.848
yine cezalıHüsnü Ayabakan nerede bilen varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine cezalıHüsnü Ayabakan nerede bilen varmı
Şimdi gördüm,yine cezalı![]()
Kesinlikle almalıyız. Bu sayede parayı diğer mevkilere harcarız özellikle 10 numara ve kanat gerekiyor. İyi bir 10 olsa icardi hareketsiz bile olsa her türlü skor yapar. Yine tadic gibi kanat olsa çok rahat olurMaestroyu fener alacak muhtmelen. Tam okanlık topçu ama pahalı olmadığı için yanaşmayiz muhtmelen. 31 yaş ve yıllık 8 milyon euro vermemiz lazım bizim.
Bu nedir deniz utkucanDefans
Sag bek
Orta saha
Orta saha
Transfer isteklerim simdiden. Umarim leao gibi adamlari scout diye yutturmadiklari bir dönem.olurBu nedir deniz utkucan
Sallai sağ bekte kalsın yaw fena deil işte ordaTransfer isteklerim simdiden
Orta saha kanatta Sane baris yunus kaliyor. Kendi mevkisinde hem hocam sallai kanatta. Boş ders dolduran ogretmene branşı o gibi davranmak her ders gel demek gibi bir sey hocam buSallai sağ bekte kalsın yaw fena deil işte orda
Dracula beyi kızdırmayalım.Devre arası transferi zaten zordur ve her sene sürekli 4-5 ihtiyaç varsa burada ciddi bir planlama sorunundan bahsedilebilir.
Bize bir tane sportif direktör lazım kadro planlamasını yapacak.
böyle kolay mı heisHerkese iyi forumlar. Ben artık bu oyunda yokum kusura bakmayın kırdığım ettiğim olduysa hakkını helal etsin. Ülkemin böyle salak saçma futbol ile uyutulmasi yetti artık cidden burama geldi. Şakaydı kaka oldu bıktım. Ne diyorlarsa kendileri yapıyor bir Allah'ın kulu ses edemiyor? Neden çünkü nedeni belli ses cikaranin sesini kesiyorlar işini gücünü hatta özgürlüğünü elinden alip kodese atıyorlar. Artık yetti cidden. Hiç öyle olmadığını falan inkar etmeyin 34 yaşındayım böyle kirli sezonları arka arkaya ne gördüm ne işittim yazıktır günahtır. Emeğimizden biriktirdiklerimizle rizkimizdan kısıp forma alıyoruz maça gidiyoruz artık bu insanlari enayi yerine koymaktır. Daha fazla konuşursam içeri alınırim hakkinizi helal edin. Ama ben bu ülkeyi bu hale getirenlere, buna çanak tutanlara ve insanlari uyutanlara etmiyorum. Bunlara destek olup yandaşı olanlara da etmiyorum Allah hepinizin çocuğundan çıkarsın.
Galatasaray mutluluğunu uzaktan da takip ederim elveda arkadaşlar hepinize sarı kırmızı gelecekler