Herkese iyi forumlar. Ben artık bu oyunda yokum kusura bakmayın kırdığım ettiğim olduysa hakkını helal etsin. Ülkemin böyle salak saçma futbol ile uyutulmasi yetti artık cidden burama geldi. Şakaydı kaka oldu bıktım. Ne diyorlarsa kendileri yapıyor bir Allah'ın kulu ses edemiyor? Neden çünkü nedeni belli ses cikaranin sesini kesiyorlar işini gücünü hatta özgürlüğünü elinden alip kodese atıyorlar. Artık yetti cidden. Hiç öyle olmadığını falan inkar etmeyin 34 yaşındayım böyle kirli sezonları arka arkaya ne gördüm ne işittim yazıktır günahtır. Emeğimizden biriktirdiklerimizle rizkimizdan kısıp forma alıyoruz maça gidiyoruz artık bu insanlari enayi yerine koymaktır. Daha fazla konuşursam içeri alınırim hakkinizi helal edin. Ama ben bu ülkeyi bu hale getirenlere, buna çanak tutanlara ve insanlari uyutanlara etmiyorum. Bunlara destek olup yandaşı olanlara da etmiyorum Allah hepinizin çocuğundan çıkarsın.
Galatasaray mutluluğunu uzaktan da takip ederim elveda arkadaşlar hepinize sarı kırmızı gelecekler