GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle kolay mı heis

ülke zaten tımarhane biz gs olmadan ne yaparız
eray cok haklı cengiz,misal ali gitti diye cok sevindim o herif oldugu zaman sürekli başım agrıyordu suratını görmek bile yetiyordu yaptıgı pislikleri saymıyorum
ama bu sene her mesajımda yazdıgım üzere cok garip bir sessızlık var bu normal degil,biz kötüyüz sakatlar var puanları kendimiz erittik fakat karşı tarafa yapılan olay 13 macta 7 kırmızı kart
ve 1 kulüpten bile ses yok gs 8jk ts veya anadolu kulüpleri
sessizlikten korkmak gerek

Herkese iyi forumlar. Ben artık bu oyunda yokum kusura bakmayın kırdığım ettiğim olduysa hakkını helal etsin. Ülkemin böyle salak saçma futbol ile uyutulmasi yetti artık cidden burama geldi. Şakaydı kaka oldu bıktım. Ne diyorlarsa kendileri yapıyor bir Allah'ın kulu ses edemiyor? Neden çünkü nedeni belli ses cikaranin sesini kesiyorlar işini gücünü hatta özgürlüğünü elinden alip kodese atıyorlar. Artık yetti cidden. Hiç öyle olmadığını falan inkar etmeyin 34 yaşındayım böyle kirli sezonları arka arkaya ne gördüm ne işittim yazıktır günahtır. Emeğimizden biriktirdiklerimizle rizkimizdan kısıp forma alıyoruz maça gidiyoruz artık bu insanlari enayi yerine koymaktır. Daha fazla konuşursam içeri alınırim hakkinizi helal edin. Ama ben bu ülkeyi bu hale getirenlere, buna çanak tutanlara ve insanlari uyutanlara etmiyorum. Bunlara destek olup yandaşı olanlara da etmiyorum Allah hepinizin çocuğundan çıkarsın.

Galatasaray mutluluğunu uzaktan da takip ederim elveda arkadaşlar hepinize sarı kırmızı gelecekler
Birakıyorum demeyle bırakılmıyor ki zehir gibi işlemiş vucudumuza GS ve futbol işi bırakamıyorsun rtaş

Bu 3 sene Okan Buruk öyle böyle değil büyük iş başarmış bu kadar ittirilen bir takıma karşı hiç düşmeden müthiş iş başarmış. Bu sene başarması çok zor çünkü hem her sene daha da zorlaşıyor hem de bünyenin dayanması da bir noktaya kadar bir noktada zihinsel olarak çökersin ister istemez. Umarım başarmaya devam edebilir.
Reyiz alakası yok yav.
Kendisi de akıllı olacak yav takmış bir rotasyon boktandır zihniyetine.

Son 4 senede toplam 100 dakika şans verdiği heriften olmayacağını anlamadı mı.

Her transfer dönemi ben oynayacağım yere gitmek istiyorum diyen berkanla. Bu sene schalkeye gitmeyi düşünen kafada futbolu artık yavaş yavaş bitirdiği uzun zamandır görünen Kaanla rotasyon olamayacağını 10 senedir tdlik yapan adama biz mi anlatalım.

Bu sene kazımcanı hiç istemedi bu adam planlamaya sokmadı bile ne oldu kader seni getirip bu çocuğa mahkum etti.
Böyle planlama mı olur allah aşkına ya.

Şu kadar adamı bir şeyler verebileceğini sanarak kadroda tutmak akıl tutulmasıdır. Bunun üzerine bir insan listeye bakıp 4 tane boş kontenjan görüyorsa burayı doldurmak gibi bir planı yoksa.
Sakatlıktan çıkıp ne vereceği belli olmayan icardi ve gittiği her milli maçta sakatlık yaşayan geçen sezon başı da yine bu sezon gibi uzun uzadıya afrikada gezip tozan kötü bür hazırlık dönemi yaşamış osimhene yük bineceğini kendisi göremediyse yanındakiler de mi hiç ulan demedi.

İstemiyor abicim kafasında garip bir kurgu var. Torreira, osimhen falan sahada zaten her türlü gücü verecek. Barış da bunlara katılır sallıyı de katarım ehehe gerisi sürünse de olur. Yedekten girenler vasıf yoksunu olsa da olur kafasında.

Abi şans bulamamış olanlar kendini gösterememiş olanlar defolup gidecek bu kadar basit.

Yönetimin de hocanın a görevi Galatasarayı en güçlü olacak şekilde planlamak.

Ş.liginde ben kıçımı yırtacağım çok efor harcayacağım ama 15 kişi ile bunu yapalım diye düşünen adam da bulunduğu ekip de problemlidir.

Antrenmanda bir kere güçlü yedek kadro çıkaramıyorsun yahu. Ahmedin metehanın olduğu takım günün kazananı oluyor. Bu bile bir yerde sıkıntı olduğunu göstermiyor mu zaten.
Sadece 2 tane 18-20 yaşlarında kavruk eleman aldıracaktı milli takım problemi olmayan biri bastı mı uçan diğer de orta sahada sertlik sağlayacak. 2si de neredeyse beleş vardı. 30 milyon bonservis yazılmayında filtreye giremiyor bunlar. Yada 8-10 milyon maaşı olmayınca kötü görünüyor heralde.

2 tane herif aldırsaydı şu yaşadıklarının yarısını belki de yaşamayacaktı. Her biri birbiriyle ilişkili. Boktan gençlere karşı 75. dakikada torreira neden basıyor abi. 10 gün içinde 2 kritik maçın varken sakatlığından korktuğun lemina yerine kullanabileceğin 2. oyuncu kaandan başkası olamaz mantığı zararlı değil mi.
Bu adam geçen sene ameliyat olacaktı olmadı ne oldu yeniden aynı yer nüksetti. Kaan da Kaan süper star anasını satayım. Sağ bek, defans orta saha her yeri yedekliyor sağolsun isviçre çakısı. Adamın kafasında belki bu yaz Schalke olur var ama. Öyle bir denklem.

Reyiz alakası yok yav.
Kendisi de akıllı olacak yav takmış bir rotasyon boktandır zihniyetine.

Son 4 senede toplam 100 dakika şans verdiği heriften olmayacağını anlamadı mı.

Her transfer dönemi ben oynayacağım yere gitmek istiyorum diyen berkanla. Bu sene schalkeye gitmeyi düşünen kafada futbolu artık yavaş yavaş bitirdiği uzun zamandır görünen Kaanla rotasyon olamayacağını 10 senedir tdlik yapan adama biz mi anlatalım.

Bu sene kazımcanı hiç istemedi bu adam planlamaya sokmadı bile ne oldu kader seni getirip bu çocuğa mahkum etti.
Böyle planlama mı olur allah aşkına ya.

Şu kadar adamı bir şeyler verebileceğini sanarak kadroda tutmak akıl tutulmasıdır. Bunun üzerine bir insan listeye bakıp 4 tane boş kontenjan görüyorsa burayı doldurmak gibi bir planı yoksa.
Sakatlıktan çıkıp ne vereceği belli olmayan icardi ve gittiği her milli maçta sakatlık yaşayan geçen sezon başı da yine bu sezon gibi uzun uzadıya afrikada gezip tozan kötü bür hazırlık dönemi yaşamış osimhene yük bineceğini kendisi göremediyse yanındakiler de mi hiç ulan demedi.

İstemiyor abicim kafasında garip bir kurgu var. Torreira, osimhen falan sahada zaten her türlü gücü verecek. Barış da bunlara katılır sallıyı de katarım ehehe gerisi sürünse de olur. Yedekten girenler vasıf yoksunu olsa da olur kafasında.

Abi şans bulamamış olanlar kendini gösterememiş olanlar defolup gidecek bu kadar basit.

Yönetimin de hocanın a görevi Galatasarayı en güçlü olacak şekilde planlamak.

Ş.liginde ben kıçımı yırtacağım çok efor harcayacağım ama 15 kişi ile bunu yapalım diye düşünen adam da bulunduğu ekip de problemlidir.

Antrenmanda bir kere güçlü yedek kadro çıkaramıyorsun yahu. Ahmedin metehanın olduğu takım günün kazananı oluyor. Bu bile bir yerde sıkıntı olduğunu göstermiyor mu zaten.
Sadece 2 tane 18-20 yaşlarında kavruk eleman aldıracaktı milli takım problemi olmayan biri bastı mı uçan diğer de orta sahada sertlik sağlayacak. 2si de neredeyse beleş vardı. 30 milyon bonservis yazılmayında filtreye giremiyor bunlar. Yada 8-10 milyon maaşı olmayınca kötü görünüyor heralde.

2 tane herif aldırsaydı şu yaşadıklarının yarısını belki de yaşamayacaktı. Her biri birbiriyle ilişkili. Boktan gençlere karşı 75. dakikada torreira neden basıyor abi. 10 gün içinde 2 kritik maçın varken sakatlığından korktuğun lemina yerine kullanabileceğin 2. oyuncu kaandan başkası olamaz mantığı zararlı değil mi.
Bu adam geçen sene ameliyat olacaktı olmadı ne oldu yeniden aynı yer nüksetti. Kaan da Kaan süper star anasını satayım. Sağ bek, defans orta daha her yeri yedekliyor sağolsun isviçre çakısı. Adamın kafasında belki bu yaz Schalke olur var ama. Öyle bir denklem.
Ben son 4 senedir rakiplere verilenlere bize verilmeyenlere bakıyorum. Sürekli aleyhimize olanları görüyorum. Okan hocanın hatası yok demiyorum ama her TD hata yapıyor. Rakibe tavizler olmasa daha rahat olacak belki bazı konularda ama zihinsel olarak bu kadar baskı arada ekstra hocayı da patlatıyor. Mental, zihinsel olarak buna dayanmak çok zor. Demek istediğim buydu. Yoksa rotasyon konusunda, kadro planlaması konusunda(burada asıl hatalı yönetin futbol direktörü olmalı takımda inisiyatif alabilecek gerektiğinde hoca ile kadro planlamada fikirler verecek akılda biri olmalı) vb. hataları var bunları yok saymıyorum ama bu ayrı konu.

eray cok haklı cengiz,misal ali gitti diye cok sevindim o herif oldugu zaman sürekli başım agrıyordu suratını görmek bile yetiyordu yaptıgı pislikleri saymıyorum
ama bu sene her mesajımda yazdıgım üzere cok garip bir sessızlık var bu normal degil,biz kötüyüz sakatlar var puanları kendimiz erittik fakat karşı tarafa yapılan olay 13 macta 7 kırmızı kart
ve 1 kulüpten bile ses yok gs 8jk ts veya anadolu kulüpleri
sessizlikten korkmak gerek
ses edecek ne var ki kırmızıların neredeyse hepsi doğru çıkıp benim oyuncu maçı sattı diyemezler. zaten allahın belalarının haklarını fb çaldığında bile ''iki takım'' diye bizi de işin içine katmayı ihmal etmiyorlar. 3 yıldır herkesi kucağa aldığımız için bizden daha çok nefret eden bir lig var. herkes için hedef maçıyız, başarının getirdiği bir hazımsızlık var ligde. süper kupa için bile yeni format çıkartıldı bizim kupa almamız zorlaşsın, fb kupa alabilsin diye.

hakemler desen geçen seneler ile aynı bir fark yok. federasyon zaten aynı. bein de artık bizim şampiyon olmamızı istemiyor bizden başkasına dekoder sattığı yok.

bizim yönetim desen erden'i harcadıklarından beri yok hükmünde, onlara bir şey yazıp ceza almaya değmez, okan buruk harici konuşan yok.

geçen sene sadece bizim maça özel yabancı hakem getirdiler daha ötesi var mı bu durumun bence yok. ben olduğum sürece yabancı hakem gelmeyecek diyen adam o maça rakibin belirlediği yabancı hakeme ok verdi.

bu ligde münih olmana müsade edilecek bir sistem yok, öyle bir ülke zaten değiliz. bunu kabullenip futbolu ve takımımızı böyle takip etmekte fayda var. 2 gün sövüp normale dönüyoruz işte, yıllardır aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt