Ben son 4 senedir rakiplere verilenlere bize verilmeyenlere bakıyorum. Sürekli aleyhimize olanları görüyorum. Okan hocanın hatası yok demiyorum ama her TD hata yapıyor. Rakibe tavizler olmasa daha rahat olacak belki bazı konularda ama zihinsel olarak bu kadar baskı arada ekstra hocayı da patlatıyor. Mental, zihinsel olarak buna dayanmak çok zor. Demek istediğim buydu. Yoksa rotasyon konusunda, kadro planlaması konusunda(burada asıl hatalı yönetin futbol direktörü olmalı takımda inisiyatif alabilecek gerektiğinde hoca ile kadro planlamada fikirler verecek akılda biri olmalı) vb. hataları var bunları yok saymıyorum ama bu ayrı konu.
Dediklerine kısmen katılmakla birlikte bazı şeyleri de kendisi bile isteye yaşıyor.
Ne yapalım rakip her sene iteklenecek diye kendimizi bile isteye eksik mi bırakalım. Mantıklı olan biraz daha güçlü olup kendi yoluna bakmak değil mi.
İstedikleri kadar rakibe ikram etsinler senin dışında kalan takımlar yenilmez takımlar mı? Çok mu uçuklar.
Kendi işine bakacaksın kadron her daim iyi olacak sonrası zaten çok da sallanacak konular değil. He diyip geçecek.
Guardiolanın ispanyada hiç mi kahpelik yapan rakipleri yoktu. Adam kendi işine odaklanıyordu dış dünyaya çıkmak istiyorsa kendisi kaybeder bu bir kaçış hareketidir.
Ben bu işin bir yerde patlayacağını 2 eylül gibi görüp yazdıysam 150 milyon euroyu yarınlar yokmuş gibi harcatan adam görememiş yahu mu diyeceğiz.
Her transfer dönemi başlıyoruz 35 milyon euroluk oyuncular.
Çözüm bu mu peki 30 milyon verelim ne olacak mı?
Uğurcan yoksa neden misal 30 milyonluk donnaruma yada maaşı 10 milyon olan edersin alternatif olabiliyor.
Singo yerine 10 milyona bir adam bulamıyor mu koca takım. Gidip elin çek takımı bulup 2 milyon euroya takımına katabiliyor da biz mi illa 30 milyon olmazsa topçu değil bilincindeyiz. Pes mi abi bu çok iyi oyuncularla hep çok iyi oynanır bu mu yani mottomuz. Aldığı 3 adam 150 milyon olunca takımın rotasyonu kusursuza mı çıkıyor misal.
Ahmede 6 milyon verdik 1 sene oldu yaz başı bu giderse de olur raporu verildi. 24 yaşıdanki bir herifi takıma monte edebilmek bu kadar mı zor.
Herif ayağına topu alınca ilk def maça çıkıyormuş izlenimi veriyor. Yusuf kazımcan kadar karakter koyamıyor sahaya ve bu herif hala maskot gibi oradan oraya gezdiriliyor bu mu planlama peki.
Bişe oldu mu çıkıp 12 kişi ile mi oynayacağım diye millete salça olmasını biliyor ama. Kendisine o 12. adam olmasa kaanla ezilmeceler oynayacağını göremiyor ve hala ısrar ediyor.
Ne bu türk sevdası ayrıca.
38 yaşındaki kurt mertens yerini yunusla doldurabileceğini nasıl düşünebilir bir insan misal. Sevdiği yerlerden uyarı gelince mertensi bildiğin sildi geçen sene.
Karşıdakilerin kahpeliği yeni değil ki 100 yıllık mevzu.
Atatürke suikast teşebbüsünde bulunanı bağırlarına basmışlar. Hem başbakan hem kulüp başkanı olup şampiyonlukları kazanan.
80 sene önce şampiyon olmayalım diye 5 sene içinde birbirine iki diyeti bile isteye ödemiş bir camia bu. Sıkı yönetimde askeriyeye dil atan. İstanbulun işgalinde ingilzleri konsomatris gibi eğlendirme adına 50 maç yapıp bir tanesini kazandı diye kurtuluş ateşini yaktığını iddia eden bir mahluk bunlar.
Yaşanılan şey ne bugünün konusu ne dünün ne de yarının olacak her daim aynı olacaklar çünkü ortaya çıkarılış amaçları bu.