GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu abi ceza alır mı sizce

Zaten verilmez ama gündeme gelirse bile eray yazgan gibi bir yöneticimiz yine çıkar ve Türk futbolunun değerini korunması için böyle bir Dünya yıldızınına ceza verilmemeli gibi saçma bir açıklama yapar.

O yüzden bir kaç defa silinmesine rağmen şunu yazmaya devam edeceğim:

Yönetim istifa!

Icardi 1 maç ceza almıştı Ankaragücü maçında yaptığı hareket nedeniyle. Ederson'a sessiz kalamaz TFF mutlaka ceza vermeli. Bunu da görmezden gelemez.

Kusursuz, hatasız TD yok. Kısaca şunu demek istiyorum istenen bir oyuncuyu satın almaya gidip alamayınca menajer önerisi başka bir oyuncu ile anlaşıp hocam elimizde bu var bunu alabiliyoruz demeyen biri yada hoca 30 milyonluk bir oyuncu istediğinde hocam bütçemiz tek başına öyle bir adama vermektense şöyle 2 oyuncu var istediğiniz özelliklerde diyebilecek biri lazım hocaya. Benim demeye çalıştığım bu. Hoca hatasız demiyorum ama her şeyi de hocaya bırakamazsın. Böyle bir adam olunca gene hatalar olacak yanlış oyuncular gelecek ama 5 hata varsa belki 3'e düşecek anlatmak istediğim konu bu. Bunu düşünecek ve yapacak kişilerde başkan ve yönetim. Lakin bu getireceğin kişi liyakatli işi gerçek anlamda bilen biri olmalı.
Sana şunu söyleyeyim sd işin içine girdi mi sen ben savaşları başlıyor. Öyle alternatif var muhabbeti yemez. Al işte wendel alternatifi sara sonra birbirine bok atmalar başlayacak.
Sd gelecekse eğer okana sen kimsin diyebilecek biri olacak yoksa adamın hareket alanını kısıtlarsın. E bunu yaptığında da bu sefer hocayı kısıtlıyor olacak.

Kendi tercih ettiği sistemde sportif direktörlüğü de kendi yapacak. 10 milyonluk adam olmuyorsa yada 30 milyona gidelim kafasını kendine motto edinmeyecek. 5 sene önce 1.5 milyona alınan crivellilerle oynuyordu. Bu kadar kısa süre içinde bu kadar çıta atlanamaz.

Şu dakika sportif direktör diye getirebileceğin en müthiş aday gardi. Ne oldu abi herifi her transfer dönemi yaklaşıca boklama seansları başlıyor. Adamın istediği bu pozisyonda çalışmaktı bak yönetim ayrı telden çalıyor.
Bizim gibi amatör kafa kulüplerde bu dediğinin olabilme ihtimali yok o nedenle nasıl Terim gidip Scout ekibini yanına alıp şuna bakacağız diye oyuncu buluyor inceliyorsa Okan buruk da bunu yapacak. Bebek td değil artık 10 senedir hocalık yapıyor 4 şampiyonluğu var yani.
Kendisine yetersiz ismail kartal muamelesi yapmayı ilk önce kendisi bırakmalı.
Benzer imkan ve tecrübelerle dünya klasında teknik direktör olanlar var. Niye buluncuğu ufacık su damlasında çırpınıp duruyor ki.

acilen transfer nöbetinin açılmasını talep ediyorum . yangın yapmamız lazım okana kalırsa bu kadroyla tamamlayacak sezonu 2002 ve sonrası doğumlu en az 2 oyuncu kadroya katılmalı orta saha ve kanat forvet oynayabilecek biri olmalı . Berkan-ahmet-yusuf-sara gönderilmeli yerlerinede oyuncu alınmalı .

acilen transfer nöbetinin açılmasını talep ediyorum . yangın yapmamız lazım okana kalırsa bu kadroyla tamamlayacak sezonu 2002 ve sonrası doğumlu en az 2 oyuncu kadroya katılmalı orta saha ve kanat forvet oynayabilecek biri olmalı . Berkan-ahmet-yusuf-sara gönderilmeli yerlerinede oyuncu alınmalı .
Hoca transfer istediğini söyledi. Kadroyu öyle tamamlamayacağız.

Transferin acilmasiyla beraber hizli bir giris yapmamiz gerekiyor takimdaki eksikler belli.Yerli rotasyonu da genislemesi lazim sonradan oyuna girenlerin masallahi var 2.ligde oynayamaz yerliler mevcut Baris Alper Yunus Abdulkerim Eren Elmali cok iyi denecek yerliler Kazimcan Arda Unvay rotasyonda bulunmasi gereken potansiyeller Ahmet kutucuymus Yusuf Demirmis Metehan felanmis bunlar in bir dakika takimda durmamasi lazim

Ya Şeref yoksunu herif ne konuşuyorsun hala 2 cümle kuramiyorsun seni o makama koyanlara yuh demek istiyorum

1763983235940.webp

Toplamda 100 milyon eurodan fazla para verdigimiz adamlar "acaba oynayacaklar mı yav?!" Diye düşünüyoruz. Yaziklar olsun! Püüüh! Lan UCLnin en önemli mavinda ve derbide yararlanamayacagiz mi bu adamlardan?!!!
Dursun istifa!
Okan istifa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt