GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı örnek değil. City'de oyunun merkezi Rodri biz de Osimhen benzerliği var. Bayern'de oyunun merkezi Kane o sakatlandığında aynı oyun güçünde olabilecekler mi? Rodri sakatlandığı için 100 milyon euro harcadılar onun yerini doldurmak için.
Osiyi geçelim

Sen lemina oynamayınca da patatessin

Sançez oynamadığında da

Toreira oynamadığında da

Barış yokken rakip kaleye gidemiyon

Ee?

Barca yamalla çok iyi oynuyo ama yamal yokken celta vigoya dönmüyor

Sen hangi oyuncun yoksa komple çöküyorsun biraz analiz et muhakeme yap

Alt tarafı yanıldım diyip geçeceksiniz bu kadar egoist olmayın ya

Osiyi geçelim

Sen lemina oynamayınca da patatessin

Sançez oynamadığında da

Toreira oynamadığında da

Barış yokken rakip kaleye gidemiyon

Ee?

Barca yamalla çok iyi oynuyo ama yamal yokken celta vigoya dönmüyor

Sen hangi oyuncun yoksa komple çöküyorsun biraz analiz et muhakeme yap
Bu bahsettiğin doğru değil. Zira 1 eksikle çıktığımız maçlar da yok. Genelde 3 tane eksik aynı anda oluyor bizde. Bu sezon Sanzhez olmadığında onu aramadık mesela. Bu takımda eksiliği en çok hissedilen 2 oyuncu var Osimhen, Lemina. Osimhen zaten normal Lemina olmasının nedeni de takımda başka Lemina tarzında oyuncu yok. Kaan olabilirdi ama onu da Okan hoca kullanmadı bu da hocanın hatası zaten.

Bu sene iyilermi ki daha dün kendi sahasında leverukusen'e yenildiler hala bulamadılar oraya adam.

Dun biz on alan baskısı yapmadık ki yoğun bir şekilde bir bodo maçına bak bit de dün. Biz dün normal ev sahibi oyununu oynadık o da yetmedi bence beraberliği koparirdik ama jakops sakatlanıp tüm defans düzeni bozulunca yedik o golü.
Ferhatım maçın hiçbir saniyesinde bu maçı alırız enerjisine geçmedim.

Ha bu arada Arda yı merkeze alması çok riskti onun da bedelini ödedik dediğin gibi.

Rodri'nin yokluğunu doldurmak için devre arası 60 milyona Gonzalez o geçen sene tek başına yapamayınca bu sene yanına da Reijinders'i eklediler ve hala Rodri ile oynadıkları oyunu tam olarak oynayamıyorlar.
Asanım Usg 11 kazma ile yeniyor, nasıl bir scout sistemleri varsa bu 11 adamı bir takımda toplamak da maharet. En başında oyun disiplini var, maçın başından sonuna 3 -5-2 den vazgeçmediler.

City olayına gelirsek biz zaten City değiliz Osinin yedeğine de 50 milyon bayılamayız ama mücadele ve tempo olarak Osi tarzı bir oyuncu da bulunabilir. Icardi bir kere o tarz bir forvet değil. Icardi ile oynayınca takke düştü kel göründü oluyor.

Asanım Usg 11 kazma ile yeniyor, nasıl bir scout sistemleri varsa bu 11 adamı bir takımda toplamak da maharet. En başında oyun disiplini var, maçın başından sonuna 3 -5-2 den vazgeçmediler.

City olayına gelirsek biz zaten City değiliz Osinin yedeğine de 50 milyon bayılamayız ama mücadele ve tempo olarak Osi tarzı bir oyuncu da bulunabilir. Icardi bir kere o tarz bir forvet değil. Icardi ile oynayınca takke düştü kel göründü oluyor.
Sorun bu zaten bizde. Bizim oynadığımız bir oyun var ve sakatlık vb. yokken bu oyunu uygun oyuncularımız var. Lakin senin de dediğin gibi Osimhen, Lemina vb. eksikler olunca o oyuna tarz olarak uyacak yedekler yok. Kısaca hoca Kaan'ı Lemina yedeği olarak düşünüyor sezon başında teoride ama bunu sezon içinde uygulamada kullanmıyor sonra da sakatlıklar gelince patlıyoruz. O yüzden kadro planlaması X bir hocaya yani tek bir kişiye bırakılmamalı yada futbol piyasasını, futbolu bilmeyen x yöneticiye. En büyük hatayı hoca burada yapıyor ve yönetimde bunu düzeltecek bir hamle yapısına gitmiyor. Bu yapıyı doğru kurarsak o zaman istediğimiz o adımı atacağımızı düşünüyorum.

Ferhatım maçın hiçbir saniyesinde bu maçı alırız enerjisine geçmedim.

Ha bu arada Arda yı merkeze alması çok riskti onun da bedelini ödedik dediğin gibi.
Maçı alırdık demedim zaten ama beraberliği alırdık bence jakops sakatlanmasa hatta eyyamcı hakem normal maç yönetse rakip 10 kişi kaldığında şansımız olurdu maçı kazanmaya.

Ulan bu idmanlarda taş mı taşıyorlar sanki de sakatlanacaklar, yorulacaklar. İdman da idman olsa. 3'e 2 top kapma, ayak tenisi ve kapanış. Totalde 45 dk filandır.
Avrupa'da adamlar haftanın 7 günü hardcore seviyede idman yapıyor -bazen günde çift idman- zımba gibi oluyorlar ama bizde haftanın yarısı izinliler. Buna rağmen gel gör ki adeleyi eline almayan topçu kalmadı. Bütün Avrupa yanlış yapıyor, bizimki doğrusunu yapıyor. Gerçi hazırlık kampını İstanbul'da yaptıran biri için normal şeyler bunlar. Enayi Avrupa takımları İsviçre'nin dağlarına filan gidiyorlar. Hâlbuki kendi şehirlerinde de yapabilirler.

Bu bahsettiğin doğru değil. Zira 1 eksikle çıktığımız maçlar da yok. Genelde 3 tane eksik aynı anda oluyor bizde. Bu sezon Sanzhez olmadığında onu aramadık mesela. Bu takımda eksiliği en çok hissedilen 2 oyuncu var Osimhen, Lemina. Osimhen zaten normal Lemina olmasının nedeni de takımda başka Lemina tarzında oyuncu yok. Kaan olabilirdi ama onu da Okan hoca kullanmadı bu da hocanın hatası zaten.

Toreira ve barışa değinmemişsin bile haksızım dememek için

Öyle yapsan da sadece osi değilmiş işte lemina olmayınca da dumurmuşuz kendin söylüyon

İşimize öyle geliyo diye meseleyi leminanın muadili yok üzerinden okuyorsak citynin rodrisiz başarısız olmasının sebebine de takımda rodri muadili birinin olmaması üzerinden okuyabilir tespitini hemen çürütebiliriz

Un kurabiyesi sağlamlığında sav üretmeyin lütfen

Toreira ve barışa değinmemişsin bile haksızım dememek için

Öyle yapsan da sadece osi değilmiş işte lemina olmayınca da dumurmuşuz kendin söylüyon

İşimize öyle geliyo diye meseleyi leminanın muadili yok üzerinden okuyorsak citynin rodrisiz başarısız olmasının sebebine de takımda rodri muadili birinin olmaması üzerinden okuyabilir tespitini hemen çürütebiliriz

Un kurabiyesi sağlamlığında sav üretmeyin lütfen
Burada dediğin benim tespitimi doğrulayan şey zaten. City'nin o dönem o kadar başarısız gitmesi Rodri muadili olmaması adamlarda Rodri'nin yapabildiklerini yapsınlar dire devre arası Gonzales(60 milyon) o da tek başına yetmeyince Reinjders'i de eklediler bu yaz. Çürütebiliriz dediğin şey tam aksine benim yazdığımı destekleyen bir şey.

Lemina olmasının nedeni de takımda başka Lemina tarzında oyuncu yok. Kaan olabilirdi ama onu da Okan hoca kullanmadı bu da hocanın hatası zaten.
Lemina konusunda da bak bakalım burada kimi eleştirmişim? Yorumu okuyup öyle yazalım lütfen.

Maçı alırdık demedim zaten ama beraberliği alırdık bence jakops sakatlanmasa hatta eyyamcı hakem normal maç yönetse rakip 10 kişi kaldığında şansımız olurdu maçı kazanmaya.
Abi dün keşke Zaniolo olsaydı bile dedim ya. Futbolun içinde olan bir şey sakatlık.

Aynı hakem Torreira nın pozisyonuna penaltı da verebilirdi. Karşında 11 tane kazma var ve saha da üstünlük kuramadık, bu hocaya yazar.

Sorun bu zaten bizde. Bizim oynadığımız bir oyun var ve sakatlık vb. yokken bu oyunu uygun oyuncularımız var. Lakin senin de dediğin gibi Osimhen, Lemina vb. eksikler olunca o oyuna tarz olarak uyacak yedekler yok. Kısaca hoca Kaan'ı Lemina yedeği olarak düşünüyor sezon başında teoride ama bunu sezon içinde uygulamada kullanmıyor sonra da sakatlıklar gelince patlıyoruz. O yüzden kadro planlaması X bir hocaya yani tek bir kişiye bırakılmamalı yada futbol piyasasını, futbolu bilmeyen x yöneticiye. En büyük hatayı hoca burada yapıyor ve yönetimde bunu düzeltecek bir hamle yapısına gitmiyor. Bu yapıyı doğru kurarsak o zaman istediğimiz o adımı atacağımızı düşünüyorum.
Abi sene başında Maestro yu bile alsan bu kadar çaresiz kalmazdık. Şampiyonlar Ligi temposu bambaşka, sakatlık olacağı belliydi. Net hocaya yazar. Hoca Maestro yu alın dese yönetim ne gerek var mı diyecek ? Enzo Fernandez den bahsetmiyoruz sonuç olarak.

Abi dün keşke Zaniolo olsaydı bile dedim ya. Futbolun içinde olan bir şey sakatlık.

Aynı hakem Torreira nın pozisyonuna penaltı da verebilirdi. Karşında 11 tane kazma var ve saha da üstünlük kuramadık, bu hocaya yazar.
Torreiranin pozisyonuna penaltı diyorsan sallai'nin pozisyonu da penaltı o zaman. Bizim oyunumuza yapılsa penaltı demezdim o pozisyona normal ikili mücadele de omuz koyma pozisyonu o.

Torreiranin pozisyonuna penaltı diyorsan sallai'nin pozisyonu da penaltı o zaman. Bizim oyunumuza yapılsa penaltı demezdim o pozisyona normal ikili mücadele de omuz koyma pozisyonu o.
Baba ödüm bokuma karıştı çok da gereksizdi. Var ı bekledi. Hakem kırmızı vermeyerek %100 hata yaptı eyvallah ama biz bu maçtan maalesef en fazla 1 puan alabilirdik bunda da zaten hem fikiriz feratım cennet mahallem sulukulem 👀😍

Ulan bu idmanlarda taş mı taşıyorlar sanki de sakatlanacaklar, yorulacaklar. İdman da idman olsa. 3'e 2 top kapma, ayak tenisi ve kapanış. Totalde 45 dk filandır.
Avrupa'da adamlar haftanın 7 günü hardcore seviyede idman yapıyor -bazen günde çift idman- zımba gibi oluyorlar ama bizde haftanın yarısı izinliler. Buna rağmen gel gör ki adeleyi eline almayan topçu kalmadı. Bütün Avrupa yanlış yapıyor, bizimki doğrusunu yapıyor. Gerçi hazırlık kampını İstanbul'da yaptıran biri için normal şeyler bunlar. Enayi Avrupa takımları İsviçre'nin dağlarına filan gidiyorlar. Hâlbuki kendi şehirlerinde de yapabilirler.
Idman yapacaksin ki diri kalasin

Adam akilli idman yapmadigimiz icin bu adeleler atiyor

Sen hafta ici dogru dürüst calismayip macta paldir küldür pres yapicam diyorsan takim iste böyle dökülür

Bizimki hem haftanin yarisini izinli geciriyor hem de dedigin idmanlari lay lay lom yapiyor

Bunlari söyleyince de Okancilar saldiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt