GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye renktaş? Cola Cola mı saldırıyor Filistin'e?

Kullandığımız internet dahi hayatımızdaki şeylerin %80'i falan patenti ya da ticareti yahudiler tarafında zaten. En olmadı zaten Amerika'da. Kendileri de zaten İsrail'in en büyük destekçisi.

Seni anlıyorum ama bu iş Coca Cola'yı vs boykot ederek çözebileceğimiz bir mesele değil maalesef
Ben şahsen rahatsız oldum. Yanınada o pankartın kaldırılması vs. Coca cola açık açık destekliyor Zionistleri. Bu kadar büyük markaya (Galatasaray’dan bahsediyorum) zarar veriliyor.

Ben şahsen rahatsız oldum. Yanınada o pankartın kaldırılması vs. Coca cola açık açık destekliyor Zionistleri. Bu kadar büyük markaya (Galatasaray’dan bahsediyorum) zarar veriliyor.
Coca cola sponsorluğundan rahatsız olunuyorsa o zaman Socar vb. sponsorluklardan da rahatsız olmak lazım.

@Seçkin HASSELİ

Rtaş daha yeni maça gittin bunun gerçek halini gördün,maçta izlerken aşırı kilolu duruyo ama ne zaman bi resim görsem 1 deri 1 kemik

Nedir bu adamın gerçek hali,tv mi şişman gösteriyo yoksa resimlerde filtre mi kullanıyo

Abi singo nasıl sakatlandı tekrar ya cidden. Neyi yanlış yaptılar

Mertensi ikna edip teknik ekibe almak lazım. O da tam çocuk yapacak sırayı buldu. Güncel bir teknik ekip lazım Okan Buruk'un yanına. Madem Okan Buruk kalacak uzunca bir süre daha ilk
iş mertens gibi bir kaç teknik oyuncu yanına almalı. Hatta İlkay da sözleşme sonu teknik ekibe katılmalı. Mertens herkes gibi ben de çok özledim. Zaten psvden beri hayraniydim parcaliyla görmek beni çok mutlu etmişti.

@Seçkin HASSELİ

Rtaş daha yeni maça gittin bunun gerçek halini gördün,maçta izlerken aşırı kilolu duruyo ama ne zaman bi resim görsem 1 deri 1 kemik

Nedir bu adamın gerçek hali,tv mi şişman gösteriyo yoksa resimlerde filtre mi kullanıyo

Bu sene içerde 5 deplasmanda 1 maça gittim hepsinde İcardi net şekilde genişlemiş, sahada yürüyor, topsuz oyunda hiç yok, kamera çekmediğinde bile fark ediyorsun, pozisyon alamıyor eskisi gibi, kondisyon tamam da, pozisyon alma, istek arzu golü aramak koklamak bunların hepsi noksan, Jardel'de koşmazdı, yürürdü ama inanılmaz pozisyon alır, golü koklardı, İcardi o yeteneğini bile kaybetmiş, evet kilo almış ama asıl olay kilo değil, kafasını maça veremiyor, konsantrasyon diye bir şey yok, kornerlerde ön direk koşuları, kenar ortalarında paralel koşup kafa vuruşları, stoper bek arası pozisyon almaları, sıfıra inince muhakkak boşa çıkması bunlar gitmiş asıl, maçtan önce çoğu maç ısınmaya çıkmıyor herif, ya Wanda'yı unutamıyor yada çocukları özlüyor kafa başka yerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt