- 22 Ağustos 2010
- 33.069
- 37.976
- 3.033
galiba ben Mertens'i özledim. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası ofansif ortasaha bu takıma şart.galiba ben Mertens'i özledim.![]()
mertens'in bire bir muadilini bulursan bana ulaş. :dDevre arası ofansif ortasaha bu takıma şart.
Öncelikle mertens ve musleranin yerini dolduracağızgaliba ben Mertens'i özledim.![]()
Ben şahsen rahatsız oldum. Yanınada o pankartın kaldırılması vs. Coca cola açık açık destekliyor Zionistleri. Bu kadar büyük markaya (Galatasaray’dan bahsediyorum) zarar veriliyor.Niye renktaş? Cola Cola mı saldırıyor Filistin'e?
Kullandığımız internet dahi hayatımızdaki şeylerin %80'i falan patenti ya da ticareti yahudiler tarafında zaten. En olmadı zaten Amerika'da. Kendileri de zaten İsrail'in en büyük destekçisi.
Seni anlıyorum ama bu iş Coca Cola'yı vs boykot ederek çözebileceğimiz bir mesele değil maalesef
Coca cola sponsorluğundan rahatsız olunuyorsa o zaman Socar vb. sponsorluklardan da rahatsız olmak lazım.Ben şahsen rahatsız oldum. Yanınada o pankartın kaldırılması vs. Coca cola açık açık destekliyor Zionistleri. Bu kadar büyük markaya (Galatasaray’dan bahsediyorum) zarar veriliyor.
@Seçkin HASSELİ
Rtaş daha yeni maça gittin bunun gerçek halini gördün,maçta izlerken aşırı kilolu duruyo ama ne zaman bi resim görsem 1 deri 1 kemik
Nedir bu adamın gerçek hali,tv mi şişman gösteriyo yoksa resimlerde filtre mi kullanıyo
Monacospor'dan Ronaldo bile alınsa istemem ben kanks yavAbi singo nasıl sakatlandı tekrar ya cidden. Neyi yanlış yaptılar
Harbi hiç sekmiyor heMonacospor'dan Ronaldo bile alınsa istemem ben kanks yav![]()

Sakatlığı tekrarladıAbi singo nasıl sakatlandı tekrar ya cidden. Neyi yanlış yaptılar