GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson’a City 50 verdi satmadılar geçen sene, o kadar iyi mi tartışılır bir herif ama sistem oyuncusu daha çok

Crystal Palace Boeyi istiyormus. Satin alsinlarda bize 5 milyon gelsin.

Hücuma oyuncu alınacaksa büyük bir isme gitmenin tek sebebi Barış'ın falan satılması olur. Yoksa Barış, Yunus, Sane zaten net oynayacak 3 kanat oyuncun var, bi de üstüne Lookman falan alakasız.

10 numara diyorsun orada da İlkay var, Sara var yine Yunus var.

Bu takımın iyi ya da yıldız oyuncu eksiği yok, forma giyme inancı kalmamış ve artık yedek oturmaktan da sıkılmış, performans vermeyen oyuncularla vedalaşıp yerine yenilerinin gelmesi gerekiyor. Bu takımın zaten taş gibi bir ilk 11'i var. Hatta taş gibi bir ilk 14'ü var. Bu 14'ü 16 yapmak gerekiyor.

1 tane adam akıllı Lemina gibi bir oyuncu al, 1-2 tane genç oyuncu kirala opsiyonlu. Bazı oyuncularla da güzelce vedalaş, kapat transfer dönemini.

Ocak transfer döneminden itibaren;

Uğurcan (Günay)
Singo (Sallai)
Sanchez (Arda)
Apokerim (?)
Jakops (Eren)
Torreira (?)
Lemina (?)
İlkay (Sara)
Sane / Yunus
Barış (? / Sallai)
Osimhen (İcardi/Barış)

Ben bu denklemde devre arası Berkan, Kutucu, Yusuf vs ile vedalaşılıp

1 tane genç stoper
1 tane düzgün orta saha 6 numara Lemina tipi
1 tane de kanat forvet genç oyuncu

Bu 3 transferin yeterli olacağını düşünüyorum. Zira Ocak ayında oynayacağımız 2 ŞL maçı var, onun haricinde oynayacağımız maks 2 tane daha ŞL maçı olur muhtemelen. Fikstür böyle sıkışık olmayacak. Ziraat kupası maçları başlayacak, onda da yedekler ve gençler oynar ilk birkaç maç zaten.

Son düzenleme:
150 milyon harcadik adamlar en önemli maclarda yok

ben ne anladim bu isten

Dortmund ve ajax da çalışmış biri haberi vardi scout ekibine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt