GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün Galatasaray taraftarini önümüzdeki ilk maçta şeyini sallamaya davet ediyorum hepimizi hapse atamazlar

Bütün Galatasaray taraftarini önümüzdeki ilk maçta şeyini sallamaya davet ediyorum hepimizi hapse atamazlar
Shake Your Booty Pluto GIF by Amo Cruzeiro Disney

Memur alimlari gruplarini takip etmek için açtığım fake Facebook hesabımım olduğunu hatirlayip girdim. Hareketler dökümünde yaptığım yorumlar arasında Galatasaray'ın hazırlık maçı rakiplerinden Fehervar'ı gördüm. Acaba fazla mı ciddiye alıyorum bu taraftarlık işini bilmiyorum. Ulan bir insan uyduruk Macar takımının sayfasına neden yorum atar?

Duranı sevk etmeyeceklermiş, ceza gerektirecek bir şey bulamamışlar

Icardinin sk konu olunca gttn yemiş anında cezayı basmışlardı, fbli topçularınki hoşlarına gitti her hafta izlemekten kendilerini alıkoyamıyorlar

Duranı sevk etmeyeceklermiş, ceza gerektirecek bir şey bulamamışlar

Icardinin sk konu olunca gttn yemiş anında cezayı basmışlardı, fbli topçularınki hoşlarına gitti her hafta izlemekten kendilerini alıkoyamıyorlar
İlk maçın seronomisinde çocuklar Duran'ın gol sevincini yapıyormuş bide :giggle:

Bizim yöneticiler çıkıp korkumuzdan iki laf edemiyoruz,işimizi gücümüzü tehlikeye atmak istemiyoruz,ceza alıp bizim için 3 kuruş olan para cezasını bile ödemek zor geliyor,bunların hiçbiri olmasa bile çıkıp iki cümleyle derdimizi anlatabilecek kendini ifade edebilecek tek adam yok içimizde deseler ya delikanlı gibi..Erkekliğe şey sürdürmemek için yok centilmenlik,yok saha dışına çıkmayalım.. Ulan sen zaten saha disindasin,orayı organize edeceksin...

Öyle bir havaları var ki fener şampiyon olsa da şu üzerimizdeki baskı kalksa diye bekliyorlar sanki..Zaten fb şampiyon olsa ilk bunlar tebrik eder..Öyle bir eziklik..

Bu yönetim super ligi bırak alt ligde bitik haldeki demirspor,hatay yönetiminden bile daha beter durumda...Istedigin oyuncuyu getir bir tane yasin kol operasyonuyla işin biter..Gelir sana orta sahayı geçirtmez..O yüzden bu yönetim bu başkan gidecek.. 3 sene şampiyon olduk yemin ediyorum 10 sene yaşlandık bu adamların acizliği yüzünden..

.

Gunaydin renkdanslar oncelikle Kadikoyden alinan 1 puan macin sonunda da olsa basinda da olsa her zaman iyidir ancak beni rahatsiz eden nokta su bir takima 45 dk boyunca faul verilmiyor amac fenerbahce yenilmesin ligden kopmasin.Bunu Real Madride yapsalar gol yemeden bitirme sansi yok cunku rakibe faul rahatligi saglayip senin oyunu rakip sahaya yikmana engel oluyor.Beni en cok rahatsiz eden yonetim her kanala cikip her yerde gereken konusmayi yapmasi gerekirken gostermelik federasyona gitmesidir.Yani gereken belgeler toplanip kanitlariyla uefa fifa neresiyse sikayet edilmesi gerekiyor.Burda sadece hakem degil federasyon mhk kimlerse hepsinin sikayet edilmesi gerekiyor.Yayinci kurulusunun yanli kanalini da bir Galatasarayli olarak iptal ettirecem.55 den 110. Dk ya kadar oynanan bir oyunda lehine bir tane karar verilmiyorsa niyet bellidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt