Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.954
- 36.438
- 2.773
Zuahah bu pozisyon özelinde demedim yaw
Davi pozisyonunda bence de faul yok
@Emrah Duvar
aldın mı başını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zuahah bu pozisyon özelinde demedim yaw
Davi pozisyonunda bence de faul yok
adam sana nezaket yapıyor. 2 gündür sendeki bu baş sevdası şüphelendirmeye başladı beni.
Sonra bütün takıma ceza versinlerİçerdeki maçta fbye kökleyince tüm tribün ve oyuncular tutup sallamalı, herkese gerektiği gibi muamele
Zaten veriyorlar ,en azından bahaneleri olsun, satacağımız oyuncular açıp hakemin yüzüne de vurabilirSonra bütün takıma ceza versinler
hala bu adamın niye spor yorumculuğu yaptını aklım almıyor.su herifin suratina narenciye sıkacagi atmak istiyorum
Vpn açmadım göremiyorum ama kesin Kaya Çilingiroğlu durhala bu adamın niye spor yorumculuğu yaptını aklım almıyor.
G*t zorula 2-1lik bir şey gelebilirSamsun'a patlamamız lazım. Şöyle 4-5 gollü bir galibiyet alalım.
Afrika uluslar kupasi neymis diye yapa zekaya sordum. Insallah bizimkiler gruptan cikamaz
Afrika Uluslar Kupası (AFCON), 24 takımla oynanır. 6 grupta dörtlü gruplar halinde mücadele edilir. İlk iki takım ve en iyi 4 üçüncü doğrudan son 16 turuna çıkar. Eleme usulüyle (tek maç) sırasıyla son 16, çeyrek final, yarı final ve final oynanır. Üçüncülük maçı vardır.