GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan'i, Kaan'i, Ahmet'i, Icardi'yi filan sayarsan evet, kadro yeterli.
2 sağ bek 2 sol bek olunca millet kadroyu bol sandı. Sadece ilk 11 iyiydi.

santrafor
kanat
orta saha

yeterli devre arasında

fazlası oynayamaz zaten

Devre arası en elzem transferler orta saha sol stoper santrafor

Sezon sonu sol bek on numara kanat

Taraftarin berkan’a bu kadar takintili olmasi gercekten cok sacma

Oyuncu’ya dogru görev verildiginde herzaman basarili oldu katkisi oldu bize son üc sampiyonlukta

Ilk onbir oyuncusu olsun demiyorum ama rotasyon da kesinlikle sans bulmasi gereken bir oyuncu

Cift kulvar’i beraber götürmek icin rotasyon gerekiyor ve bunun icin de kadro da bulunan her oyuncu’yu kullanmaliyiz

Kadro da düsünülmeyen kazimcan bile son iki mactir iyi performans sergiliyor cünkü oturmus ve basarili oldukca deger kazanmis bir kadro var,bu yüzden rotasyon amacli kullanacagimiz her oyuncu katki saglar

Yeter ki oyuncu’nun da motivasyonu ve istegi olsun mesela yusuf demir de bunlar yok

Taraftarin berkan’a bu kadar takintili olmasi gercekten cok sacma

Oyuncu’ya dogru görev verildiginde herzaman basarili oldu katkisi oldu bize son üc sampiyonlukta

Ilk onbir oyuncusu olsun demiyorum ama rotasyon da kesinlikle sans bulmasi gereken bir oyuncu

Cift kulvar’i beraber götürmek icin rotasyon gerekiyor ve bunun icin de kadro da bulunan her oyuncu’yu kullanmaliyiz

Kadro da düsünülmeyen kazimcan bile son iki mactir iyi performans sergiliyor cünkü oturmus ve basarili oldukca deger kazanmis bir kadro var,bu yüzden rotasyon amacli kullanacagimiz her oyuncu katki saglar

Yeter ki oyuncu’nun da motivasyonu ve istegi olsun mesela yusuf demir de bunlar yok
Bunlari bize degil hocana anlatacaksin. Cunku sure vermeyen ve adami formda tutamayan o!

Hani bir futbol klubu satılır profesyoneller yönetir ya ben satılsın demiyorum ama profesyoneller yönetsin diyorum. Oyunculari bilir bulur alir.. kondisyon taktik transfer hepsi profesyonel ekipler is birligi ile olsun. Taraftar da oyuncu degil derken bu kadar bos ozguven duymaz hem bi durur belki

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Muslera'nın kaleciliğini olmasa da ben tesislerdeki eksikliğinin hissedildiğini düşünüyorum. Neticede çok büyük bir karakter ve ikondu. Takımdaki herkesin abisi durumundaydı.

Tabii kolay değil bi anda böyle bi figürün artık olmaması. Özledim be bi anda Muslera'yı valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt