- 29 Ocak 2024
- 8.413
- 7.253
- 568
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır diyerek kendimi avutmak istiyorum 
Consolatio Salihi
Consolatio Salihi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar nedamet getiren varsa bir o kadar nedim vardırKaç tane Nedim var yaw
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak lazım yabancı sd olmazBu yönetimin ya da bunlara rakip olmaya aday herhangi bi GS yönetiminin getireceği yabancı sportif direktör kulübü suya götürür susuz getirir
Bize lazım olan tek bir kişi var o da Erden Timur
Doğru yapıyı kuracaktır
Yanlış planlamadayız hala.Lookman diyorlar.
Kaynak 3 milyon takipçisi olan transfer news
Scout transferi falan demeyin lütfen. Yine gidip karavana adamlar alacaklarYanlış planlamadayız hala.
Kendileri bilir. Bu sene bu bütçelerle şampiyon olamazsak ne hoca kalır ne yönetim. Biz de kurtulmuş oluruz.tehlikenin farkında mısınız
hem hoca hem yönetimden UEFA ve TFF limitlerine uymak zor tarzı açıklamalar geliyor
:crushed:Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak lazım yabancı sd olmaz
Erden abi çalmaz çaldırmaz ama onun da futbol bilgisi yeterli değil
Scout demiyorum ama Lookmam gibi bir oyuncuya o bütçeleri vermemeliyiz. Daha uygun maliyetli veya pahalı olacaksa da daha genç işimize yarayacak biri alınabilirdi. Lookman'a bu bütçeyi verip diğer 2 transferi kalitesiz yapmak yada yapmamak hata olur.Scout transferi falan demeyin lütfen. Yine gidip karavana adamlar alacaklar
Duran top antrenoru
Tac antrenoru
Set piece antrenoru
Taktiksyen en az 2 tane
Video analisiti en az 2 tane
bunlardan hangisi bizde var bilen var mi
Ben artık pes ettim. Kimi alırlarsa alsınlar da katkı versin yeter.Yanlış planlamadayız hala.
Duran top antrenoru
Tac antrenoru
Set piece antrenoru
Taktiksyen en az 2 tane
Video analisiti en az 2 tane
bunlardan hangisi bizde var bilen var mi
Istifa nerde onu soruyorumYav daha dün TFF başkanı bunları tehdit etti, üstüne alay etti. Açık açık sizi şampiyon yaptırmayacağım dedi. Daha neyi soruyorsunuz
Hocamız City Real demisti okadar düşmeyelim yavFb yi tutabilirsin