- 6 Eylül 2014
- 94.111
- 64.899
- 4.608
Simdi ben nediimKaç tane Nedim var yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi ben nediimKaç tane Nedim var yaw
Kaç tane Nedim var yaw
O kim lanHocamız City Real demisti okadar düşmeyelim yav
O değilde usta Ahmet döner fenerlimiymis. Cezalı topicinde gordum
imkanı varsa mainoo + telKadro inim inim inlerken mühendislik hatasından kırım kırım kırılırken hala 50 milyona lokman peşinde koşuyolar
Ya gidin takımında yeteri kadar süre bulamayan 5-6 tane zımba gibi adamı kiralayın gelin hiçbir şey bilmiyo ya da yapamıyosanız
Cabal var
Estupinan var
Ugarte var
Tel var
Brahim diaz var
Mastontono var
Beraldo var
Mainoo var
Lavia var
Endo var
Seghir var
Openda var
Zirkzee var
Rodrigo var
Boey var
Kim var
İto var
Loftus check var
Gallagher var
Sanço var
Garnaço var
Bounanotte var
Tiago almada var
Adingra var
Lang var
Kanginlee var
Boniface var
Endrick var
Ya da bamidele gibi 3 kuruşa 5 köftelik 500 tane adam vardır al bunlardan 5-6 adam gel işte illa birine 50 verecen diğer 8 mevkin boş kalacak 50 de boşa gidecek
Heis bisürü var ben gelişigüzel baktım çıkardım bu topçularıimkanı varsa mainoo + tel
iki zımba gibi 20lik çıtırımı hemen kiralık alırım 1.5 yıllık.
tam da ihtiyaç olan mevkiiler. kanat forvet + dinamik orta saha.
bir de bernardo silva üzümlü kekimi yoklarım (6 ay sonra free agent).
Okana transfer yapılmazDevre arası yüksek bonservis harcayacak durumda değiliz hocanın dün dediğine bakarsak. Limit sorunu olacak, hem tff hem uefadan bahsetti.
Bu iyi bir şey aslında da bizim yine 10 milyona 2-3 oyuncu alıp hiç süre vermeme ihtimalimiz hiç de az değil.
Transfer için pek beklentim yok. Yine geçen sezonki gibi tek kulvarda aynı oyuncular ile sakatlık olmadan ilerlemeye çalışacağız. Olmazsa lig de gider.