GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani aslında sezon başında boş bıraktığımız mevkilere 1 kanat, 1 orta saha ve 1 de sol stoper transferi yapabilmiş olsaydık bugün şampiyonlar liginde de kendi ligimizde de çok farklı şeyler konuşuyor olurduk

Okana transfer yapılmaz

Ama takımın da tfere ihtiyacı var almazsak olmaz

En iyi çözüm kiralık almak

Scout bile değil çünkü yusuf musuf gibi çıkarsa yine bi işe yaramaz o riski alamayız bu devre için
Kiralık da alamıyor ki bunlar. Kiralık+zorunluyu çakıyorlar direkt. Kiralık gelmeyi kabul eden oyuncu süre bulmak isteyecek, kiralayan kulübü oynamasını isteyecek. Okan'ın elinden gelse aynı 11 kişi ile 50 maç oynar.

30 milyon istedikleri topçu için 2 ay pazarlık yapıp 30'a alıyorlar. Diogo Costa'ya 20 milyon teklif edenlerden devre arasında kısıtlı sürede akıllı iş beklememek lazım.

Kiralık da alamıyor ki bunlar. Kiralık+zorunluyu çakıyorlar direkt. Kiralık gelmeyi kabul eden oyuncu süre bulmak isteyecek, kiralayan kulübü oynamasını isteyecek. Okan'ın elinden gelse aynı 11 kişi ile 50 maç oynar.

30 milyon istedikleri topçu için 2 ay pazarlık yapıp 30'a alıyorlar. Diogo Costa'ya 20 milyon teklif edenlerden devre arasında kısıtlı sürede akıllı iş beklememek lazım.

Yazın hocamız ben biliyorum der bazı hamleler yapar herkese üstten bakar

Ocakta da yazın tüm hamleleri patladığı için söylediklerinde geri adım atar taraftarı dinlemek zorunda kalır

Ocak geldi dümene geçme sırası bizde

Yol da belli > kulüplerinde süre bulamayan iyi topçuları kiralamak

Var bir hayalimiz

Fight Football GIF by ElevenDAZN

Europa League Brazil GIF by Olympique de Marseille

Happy Dance GIF by Olympique de Marseille

Kim ne derse desin orta sahaya Gedson şart. Bildigimiz garanti bir adam şart orta sahaya orta sahaya alınacak ikinci oyuncu genç sürpriz bı isim olabilir. Dün akerimi tekrar görme şansınız olmuştur balogun karşısında kaç kere çaresiz kaldı ligde gidiyor ama .Avrupa'da gitmez demiştik. Yani bir sol stoperde şart artı kanat forvet oynayan bir oyuncu enaz 4 eksik var takıma bakalım ne kadarı dolacak.

Gündüz'ün yaşı kaç? 28 yaş civarındaki adamlara 30 milyon vermek enayilik gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt