GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazı dili kolpa şekli hep aynı,bunlar kolpa şov yapıp sayfa büyütüyolar sonra da satıyolar
Aferin adam gibi avatar yapinca nasilda düzgün bir üyeye benzemişsin Sadri.

abuk sabuk asi asi yazılari avatar yapınca beni kizdiriyordun. Böyle efendi gibi gömlekte giymissin simdi pek sevdim seni

Kulüplerine ver fesih bedellerini eğer çok iyi isimler ise getirir. 3'ünü getiremezsin belki ama en kötü 1'ini getirebilirsin. Lakin önce çok iyi bir SD ve ekibi lazım.

Sara'ya benziyor bıyıklı hali aşırı dandik topçu olabilir.

Gedson isterim, cok isterim.
Gedson haberi verenleri direk engelleyin çünkü kesin yalan. Bir sezonda 3 takımda resmi maç oynayamıyor oyuncular. Gedson Avrupa ile Bjk'de resmi maça çıktı Spartak ile de oynadı. Haliyle bu sezon başka takıma transfer olamaz diye biliyorum.

Lemina, muhabirin durduk yere sakatlık sorusuna sakatlanmamı mı istiyorsunuz açıklamasından beri sakatlık yaşıyor. Bu sene 1-2 aydır bahtsızlık çöktü üzerimize.

Gedson haberi verenleri direk engelleyin çünkü kesin yalan. Bir sezonda 3 takımda resmi maç oynayamıyor oyuncular. Gedson Avrupa ile Bjk'de resmi maça çıktı Spartak ile de oynadı. Haliyle bu sezon başka takıma transfer olamaz diye biliyorum.
Boyleyse durum uzucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt