Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.125
- 39.438
- 3.993
Ben ounes sari kart cezalisi oldu kasimpati da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O aklı sana verse daha doğru olur belki o zaman soruma cevap verebilirsinKök söktürdü kök
Sonuc: 0
Kümeye düsüyorduk bide az kalsin
Allah akil fikir versin
Aga sen ne anlatiyorsun ya?O aklı sana verse daha doğru olur belki o zaman soruma cevap verebilirsin
İçerde ftnin topçuları dışarda ftnin taraftarları 4 bir yanı hain doluydu adamın ona rağmen
bjk maçında oynattığı topu şu 4 senede kaç kere izledin de konuşuyosun
Aga sen ne anlatiyorsun ya?
He hoca top oynatmadan 3 sampiyonluk getirdi
Ama suc sizde degil
Suc o lanet olasi FM oyunda
brawo motzBatik bitmis bir tjk ve trabzon
Kocun toptan anlamadigi belliydi, ustune ben bilirim havasina girmesi isimize yaradi.
Hoca hic birsey yapti demiyorum, fakat oyle muazzam top falan da oynamadik 3 sene, yoksa Avrupada biryerlere gelirdik
3 senede yarin finalmi oynicaktinBatik bitmis bir tjk ve trabzon
Kocun toptan anlamadigi belliydi, ustune ben bilirim havasina girmesi isimize yaradi.
Hoca hic birsey yapmadi demiyorum, fakat oyle muazzam top falan da oynamadik 3 sene, yoksa Avrupada biryerlere gelirdik
3 senede yarin finalmi oynicaktin
Bravo botzBatik bitmis bir tjk ve trabzon
Hoca hic birsey yapmadi demiyorum, fakat oyle muazzam top falan da oynamadik 3 sene, yoksa Avrupada biryerlere gelirdik
manu
manu
Tottenham
Liverpool
Ajax
Bodö
Ve daha fazla takimlara karsi galibiyet alan kimdi?
Bahaneyemi gectin simdi?Manu sans faktoru yanimizdaydi
Tottenham iyi oynadik fakat Tottenhamin AS kadrosu degildi
Liverpool Iyi oynadik
Ajax tarihin en kotu Ajaxi
Bodo Biraz sansliydik
Bahaneyemi gectin simdi?
Yendigimiz takimlarida saydim habülebü lebü diye sacmalamaya basladinSen saka falan misin birader?
Forvetinde dunyanin en iyi bes forveti var, Top 10'a giren Leroy Sane var, almanya milli takimin AS kanadi.
Bu kadar butceye ragmen kici kirik, usg ve rezalet bir monacoyu yeniliryorsun.
Napalim 200m euro daha mi verelim?
Bide inaniyorlar bunaadamlar avrupadaki galibiyetlere kulp uyduruyor ya ahhaghdaghad
sanki twitterda honoredeberke nurizade bey falan okuyoruz tarihin en kötü liverpoolu ajaxı falan
yazık
Sen Gerets varken doğmuş muydun lanHa bu arada
Galatasarayin tarihi boyuncu Okan hoca kadar, yildiz isimler ve buyuk butculeri kimseye verilmedi.
Sahsi fikrim. Geretsin oynattigi top cok daha organizeydi ve takim olarak daha iyidik.
Taktiksel acidan, Lucescunun yanina bile yaklasamaz bu arada.