GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kanat oyuncusuna gerek var, Lookman'a gerek var mi bilemem ama kaliteli futbolcu.

İsteyeceği maaşı da düşününce ben vermezdim. Bir de unutulan bir şey var 3 yabancı transferi yapılacak olarak bakıyoruz bunların ikisinin 2003-2004 ve sonrası doğumlu olmalı. Yani ya orta saha yada alınacak hücum oyuncusundan biri de genç olacak.

Stopere bir potansiyelli genc oyuncu gelebilir orada zaten sayisal olarak cok eksigiz.

Onun disinda orta sahaya genc oyuncu almak daha mantikli en azindan defansif orta saha meziyetleri iyi olan birine bakiyorsak.

Ben bunlarin disinda Hakan'i da alirdim zaten yerli oyuncu kendisi. Ciddi kalite getirir takima ve duran top konusunda elimizi rahatlatir.

Kanat oyuncusuna gerek var, Lookman'a gerek var mi bilemem ama kaliteli futbolcu.

Stopere bir potansiyelli genc oyuncu gelebilir orada zaten sayisal olarak cok eksigiz.

Onun disinda orta sahaya genc oyuncu almak daha mantikli en azindan defansif orta saha meziyetleri iyi olan birine bakiyorsak.

Ben bunlarin disinda Hakan'i da alirdim zaten yerli oyuncu kendisi. Ciddi kalite getirir takima ve duran top konusunda elimizi rahatlatir.
Kanat alınsın zaten lookmana sogukum. Arias gibi topa hakim adam istiyom. Topun değerini bilen adam

Sene sonu osi satılırsa psg gibi forvetsiz dizilişe mi geçsek

Direkt kaleye gidebilen 3 hücumcu

35 istiyorlar en az, 28 yaşında üstüne en az 8m maaş denecek. Sonra barış para isteyince laf oluyor

Lookman yerine 3-4 tane potensiyel alırım, yedek olunca rahatsız olmayacak
45 istiyorlardi diye biliyorum zaten ben ondan soguk bakiyorum bu transfere cunku yasi 22-23 yaslarinda da degil. Belki Ocak sonuna kadar 25'e kadar dusebilir fiyati galiba 2027 yaz ayinda bitiyor sozlesmesi.

Devre arası Hakan'ın gelme ihtimalini pek görmüyorum. İnter bırakmaz bir de şampiyonluk yarışı bu kadar kızışmışken.

Sözcü gazetesinde Halil Umut Meler ile röportaj yapmışlar ve " Yabancı VAR geldi ne değişti " demiş.
Kimlerin istemediği net belli oldu.

United ile şimdiden anlaşıp Ugarte Zirkze paketi yapalım. 2 Ocak KAP 3 Ocak Istanbul 4 Ocak Antep otobüsüne bilet

United ile şimdiden anlaşıp Ugarte Zirkze paketi yapalım. 2 Ocak KAP 3 Ocak Istanbul 4 Ocak Antep otobüsüne bilet
En mantıklı iş bu. Zirkzee acayip iş yapar hem genç hem de dev gibi, ayakları uzun be kıvrak. Sane yunus sara ilkay ile nasıl oynayabileceğini direkt gözümün önünde

Mainoo PL'de kalır herhalde. Lakin onu orta sahaya isterdim çok büyük potansiyel.

Bir aralar sokuktaş'ın sadece 3 Milyonu mu ne vardı önüne gelene 3 Milyon bonservis teklif edip duruyorlardı.

Bizim 3 Milyonumuz da 30 Milyon civarı oldu şimdi sanırım Dursun ve Okan sağ olsunlar. Hep 30 Milyonluk adamların peşinden koşuyoruz.

Hayat işte kiminin 3 Milyonu kiminin 30 Milyonu. Herkesin derdi kendine, fakirin de derdi büyük zenginin de.

Bu vesileyle tüm küçük ve büyük şikecilere NKFBJKVAS demek istiyorum. Hürmetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt