GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Bu kadroyla herkes şampiyon olur diyenler ile Messi Xavi vs varken herkes Barcelona ile şampiyon olur diyenler aynı mantık.

Keşke dediğiniz gibi olsa, her sene en iyi kadroyu kuran şampiyon olurdu yönetimler de deli gibi TD aramazdı.

Size göre her şey bu kadar basit. Normal gerçi böyle düşünmeniz, düz bir insansan düz düşünürsün

Datalar bazen gerçekleri söylemez. Musaba'dan 2 eksik stats yapan Lungoyi'yi alalım o zaman zira Antep 1-2 milyona bırakır ki bence birebir aynı yetenek setlerine sahipler. (aynı yaştalar)
Daha 2 gün önce Bundesliga sonuncusu takımın 34'lük sağ beki bu arkadaşı çimlere yapıştırdı.
Bizim ligden adam alınmaz. 100 kere alsak yine olmaz ama gidip 101. kez isteriz çünkü gözümüzün önündeki hep en iyisi gibi gelir.
Çıktığımız seviye belli bu noktadan geri dönüş yok, geri dönüş olur gibi olsa bile olmayacak buna ilk olarak bu taraftar imkan tanımayacak.
Bizim ligden çıkıp gayet de başarılı olmuş oyuncular da var. Esas olarak romanyadan, hollandadan kuzey ligdelerinden oyuncu alınmaz

Şerefsizler lookmana salça olmuş diye duydum, kişiler değişiyor düstur değişmiyor bu köpeklerde

Ulan benim fenerle adı anılan bir topçuyu almak şöyle dursun adımızın çıkması bile midemi bulandırıyor, bu alçaklar ise bizi scouting departmanı belliyor, işe bak

Davinson ve apo sakatlanmadı diye stoper rotasyonumuz yeterli olmuyor

Nasıl 3 sağ bek 3 solbekin aynı anda olmaması şanssızlıksa stoperlerin sakatlanmaması da şans

Stoper almamak MECZUPLUK olur
kalite bi ortasaha alıp leminayı oraya kaydırmak mantıklı değil mi

bence iyi stoper bulamayız devre arası

1766230375393.webp

alabiliyorsak bu gencoyu derhal ekibimize kazandıralım

Şerefsizler lookmana salça olmuş diye duydum, kişiler değişiyor düstur değişmiyor bu köpeklerde

Ulan benim fenerle adı anılan bir topçuyu almak şöyle dursun adımızın çıkması bile midemi bulandırıyor, bu alçaklar ise bizi scouting departmanı belliyor, işe bak
dostum lookmanı inş almayız kim alıyorsa alsın umrumda değil

Kel galatasarayıma şimşir tarak diyorsun yani
para harcanacaksa ortasaha ve 10 noya harcanmasından yanayım

sola aral kafi, stopere gerek yok, kalite ön libero ve 10 no takımı bambaşka hale sokar

fw için artık icardiyle idare edeceğiz yapacak bişey yok, takım bu hale gelirse zaten ağzının içine top indiririz csahası içinde

Geri
Üst Alt