GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda Gsnin alma ihtimali olan herkese çöp çekiliyor. Fbnin her getirdiği adama eyvah yandık deniyor. Her seferinde biz koyup geçtiğimize göre bu forum futboldan zerre anlamıyor…

20 yaşında olsun
3 milyon Euro olsun
Yaya Toure olsun
Dünya devlerini reddeden ve bize gelen kusursuz bi wonderkid olsun

O zaman belki

Andre gayet iyi bir oyuncu. Lemina'yı yedeğe çekebileceğin biri. Bonservisinin yüksek olması biraz kafa karıştırıyor.

Forumda Gsnin alma ihtimali olan herkese çöp çekiliyor. Fbnin her getirdiği adama eyvah yandık deniyor. Her seferinde biz koyup geçtiğimize göre bu forum futboldan zerre anlamıyor…
Bahsedilen sahislarin tespiti yapılıp, kizlar soruyor forumunami göndersek

Söylemeyelim, konuşmayalım dedikçe bu malum camia, yavuz hırsız misali utanmadan bize suç atmaya çalışıyor. Türklük tarihinin en büyük ihanet ve kumpas davaları olan Ergenekon ve Balyoz’u kuran fetöcü savcıları, tüm bu yaşananlara rağmen kulübe üye yapıp halı saha maçı oynayan zihniyet; şimdi kalkmış, 25 yıl önce benim kulübümde oynamış iki futbolcu üzerinden fetö algısı yaratmaya çalışıyor. O dönemde mhp bile bu davaların kumpas olduğunu söylüyordu. akp dışında bu davaları savunan tek bir kesim yoktu. Peki, bunları yapan zihniyetle neyin karşılığında ortaklık kuruldu? Sonrasında ne oldu da ters düşüp bir anda kendilerini davanın ortasında buldular? Bunlara her fırsatta bunları hatırlatan bir yönetim istiyorum artık.

1 adet moussa sow
1 adet gedson
1 adet mertens

ihtiyacımız olan profiller

bizim eli yüzü düzgün takım samsuna oynadığımız 45 bundan çok daha iyiydi

fb yalamak için kendini zorlayan cahillere laf anlatmağa çalışmayacağız tabi ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt