- 19 Mart 2014
- 29.571
- 30.992
- 2.718
SON DAKİKA!Sadettin Saran hakkında yurt dışı çıkış yasağı koyularak adli kontrol uygulanmasına karar verildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
28ocaka kadar transfer olmaz diyorlar. Şu sözü duyduktan sonra bir gülme geliyor.Iyi bir sportif direktör olmus olsa lig tatile girmeden gelecek gidecek oyuncular icin çoktan görüşmelere başlardı, hocayla yoneticiyle transfer yapmak tam aptal işi
Alacaklari birikmistir kesin, orada tatsiz muhabbet olmus olabilir. Hep aklima geliyor bu adama komisyonlardan ne kadar odenecek para vardir diyeGardiyi de dislamislar bunlar nasıl transfer yapacaklar![]()
2,5 3 saat sonra fbden kurtuluyoruz , yeni rakibimiz ts
Benmi yazmışım bunu , kafam iyiydi ahbap, şaka bi yana herif boş kaleye topu atacakken hakemin gözü önünde indirriliyor , o görmedi yan hakem yardımcı hakem 4.cu hakem ve VAR hiç kimse görmedi, kimse görmeden 3 puan
Dalga geçiyor o herif ya ben onu çözdüm artık.sakatlarin dönmesini bekliyorBiz en az 5 oyuncu lazım diyoruz teknik heyet ve yönetim 28 Ocak diyor.
Yaw dönseler ne değişecek?Dalga geçiyor o herif ya ben onu çözdüm artık.sakatlarin dönmesini bekliyor
Kadrom geniş diyen adamdan bahsediyoruzYaw dönseler ne değişecek?
Bize en az 4 oyuncu daha lazım. Biri giderse 5 diye devam eder.
UğurYaw dönseler ne değişecek?
Bize en az 4 oyuncu daha lazım. Biri giderse 5 diye devam eder.
Adım gibi eminim 10 görünümlü 8 alırlarOrta sahaya sert topçu alın. Yumuşak oyuncu almayin
Ugarte gelsin işte. Ya da genç yirenkyiAdım gibi eminim 10 görünümlü 8 alırlar
Yetmez.Ugarte gelsin işte. Ya da genç yirenkyi