Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofansif ortasaha ciddi eksiklik.Acilen skorer 10 numara almamız gerekiyor
Alır bekle adam bir orta saha Alacam diye kafayı yiyorAcilen skorer 10 numara almamız gerekiyor
Yunus'dan iyisini bulamayız devre arasında. Lemina yerine adam daha acil bence.Ofansif ortasaha ciddi eksiklik.
Jakobs tüm kariyeri boyunca sakatlanmasa bile oynayabileceği en büyük kulüp Başakşehir falan olur , çok pasif bir oyuncu , ilk gönderilenlerden olmalı28 ocak falan umrumda değilde frankowski vakaları falan yaşamayalım diye çok nokta atışı isimler almalıyız sakatlık geçmişinden tut herifin en ince ayrıntısına kadar hormonlarını dahi inceleyeceksin, şu birilerinin gelip 2 maç sonra perte çıkmasından gerçekten çok sıkıldım, singo sanırım ben takip etmedim ama forumdan okuduğum kadarıyla bizden önce çok sakatlık yaşayan bir tip değilmiş ama jacobs denen elemana bile isteye düştük burada herkes veto etmişti. Geç olsun iyi olsun iyi adam alınsın yıldız alınmasın katkılı adam alınsın, sallai gibi birileri alınsın kafi benim için.
Lemina'yı yedek bırakacak kalitede topçu gelmeli.Yunus'dan iyisini bulamayız devre arasında. Lemina yerine adam daha acil bence.
Oyleki torreira dinlenebilmeli aradaLemina'yı yedek bırakacak kalitede topçu gelmeli.
Rezalet. Cok yumusak. Brentford gibi bir rakip karsisinda bile sifirin altinda bir etkisi oldu. Hem.de kendi evlerinde.Andre kazmasi nasıldı izleyen var mi
28 Ocaki bekle Arif abi. O gün güneş dogacakRezalet. Cok yumusak. Brentford gibi bir rakip karsisinda bile sifirin altinda bir etkisi oldu. Hem.de kendi evlerinde.
Niye? Senol Gunes mi geliyor?28 Ocaki bekle Arif abi. O gün güneş dogacak
Ben de onu diyorum rts. Bugün izlemedim ama onceki iki macini izledim parayı direkt çöpe atmış oluruz.Rezalet. Cok yumusak. Brentford gibi bir rakip karsisinda bile sifirin altinda bir etkisi oldu. Hem.de kendi evlerinde.
Okan hocam o gün yukarı bakacak vahiy inecek transfer yapacaZNiye? Senol Gunes mi geliyor?
Herif kisa boylu ustelik. Lemina'ya tek benzey3n tarafi az kalipli olmasi. Biraz da kavrul tipi. Ama Mane diye 18 yasinda bi sag kanat yedekten girdi oyuna. Rodriguez gibi bir sey. Kimse farketmeden almak lazim.Ben de onu diyorum rts. Bugün izlemedim ama onceki iki macini izledim parayı direkt çöpe atmış oluruz.
Sağlıklı bir Lemina'dan daha iyisini alabilmek çok zor olsa gerek ya. Komple paket herif.Lemina'yı yedek bırakacak kalitede topçu gelmeli.
Ata beni yoruyonSağlıklı bir Lemina'dan daha iyisini alabilmek çok zor olsa gerek ya. Komple paket herif.