Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 46.551
- 35.896
- 2.888
Hocamiz taktiysa, ki takmis gözukuyor. O kazil bize girerBen de onu diyorum rts. Bugün izlemedim ama onceki iki macini izledim parayı direkt çöpe atmış oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamiz taktiysa, ki takmis gözukuyor. O kazil bize girerBen de onu diyorum rts. Bugün izlemedim ama onceki iki macini izledim parayı direkt çöpe atmış oluruz.
Hocamın bize sapladiklari ela hanıma saplananlari geçti.Hocamiz taktiysa, ki takmis gözukuyor. O kazil bize girer
Zaten topu ordan gecirmezsek Sane yorulmadan daha etkili olurGeriyi Ugarte tutarken ileride Torreira'ya sığır pres yaptırıp rakipleri hanımımız eyleyeceğiz.
Haber mi çıkmıştıRizespor'un sağ beki Taha'yı galiba alacaz gibi duruyor bugünkü maçtada ilk kez yedek başlamış.
İlk transfer olabilir gibi duruyor.
Sag bek lazımdı zaten bizeRizespor'un sağ beki Taha'yı galiba alacaz gibi duruyor bugünkü maçtada ilk kez yedek başlamış.
Transferweb geçen gün 4 tane yerli oyuncu ismi yazmıştı oradan aklımda kalmış yedek başlayınca direk şüphelendim. Rodop filanda sağ bek yazınca taşlar oturuyor hem yerli hem rotasyonda sağ bek işini çözmüş oluruz.Haber mi çıkmıştı
Defansla sol beki okadar tanimiyomki
Abin tanıyor. Rahat ol.Defansla sol beki okadar tanimiyomki
Senin önerileri görünce benRizespor'un sağ beki Taha'yı galiba alacaz gibi duruyor bugünkü maçtada ilk kez yedek başlamış.
Rezalet. Cok yumusak. Brentford gibi bir rakip karsisinda bile sifirin altinda bir etkisi oldu. Hem.de kendi evlerinde.
Haber mi çıkmıştı
Alanya'yı sadece bizim maçta izlemiştim, herkes Maradona gibiydiAlanya'da ki Ümit Akdağ'ı izleyen var mı? İyiyse Abdülkerim sonrasına hazırlamış oluruz.
Ortada dolanan isimlerden hiç memnun değilim
Senesi son senesi mi @Veli Baltacı stylaAbin tanıyor. Rahat ol.