Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 21.600
- 21.784
- 1.698
Bana kalsaydı keşke de 300 milyon euronun 250si cebimizde kalsaydıHayir diyormus, sana kaldiydi sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsaydı keşke de 300 milyon euronun 250si cebimizde kalsaydıHayir diyormus, sana kaldiydi sanki.
Suan Goztepe ile dordunculuk yarisinda olurduk sana kalsaydi.Bana kalsaydı keşke de 300 milyon euronun 250si cebimizde kalsaydı
Hakanı istiyomusunSuan Goztepe ile dordunculuk yarisinda olurduk sana kalsaydi.
Herhalde, almak icin herseyi yapmaliyiz Ocak ayinda. Inter birakmaz bence ama zorlamaliyiz. Yeni sezondaki yabanci kuralinda direkt kilit hamlesi olur.Hakanı istiyomusun
Ben tanımıyorum iyi adam mı bu Andre, Umut LightGaliba Andre'yi alacaz gibi geliyor hocanın sözlerine bakarsak orta sahaya parayı gömüyoruz.
Bence bize direkt Ndiaye, Gedson gibi biri lazım orta sahaya. Kanatlardaki ve beklerdeki atletizm orta sahada sadece Torreira'da var. Bu büyük problem. İlkay, Sara kağnı gibi herifler. Lemina desen onu en son bizdeki ilk döneminde yapmıştır.Ugarte gibi top kapan agresif adam tam bizim aradığımız adam
Sizin istediğiniz teknik değil. Kafası kesik tavuk gibi koşan, rakibe dayak atan tarz sanırım. Günümüz futbolunda buna yer yok. Tarifini verdiğim oyunculara sempati duyuyorsan hakan en az bunlar kadar tempo yapar.Top bendeyken naparım diye düşünüp ilkayı aldın yine aynısını düşünüp hakanı istiyosun ama top rakipteykeni de düşünmek lazım,bunu düşünmediğin için 4 senede aldığın 80 oyuncunun 70i çöp oldu
İnter kompakt oynayıp kimseye açık vermiyo,8 tane 50 yaşında adamla oynayabiliyolar bu yüzden sen 1 km2 de top oynuyosun
İlkay niye citydeki gibi oynayamıyoru biraz düşünmek lazım
İlkay hakan toreira sara falan aman aman aman düşman başına
Bende bilmiyorum izleyenler yorumlarsa daha iyi olur sadece skills videosuna bakarak iyi ya da kötü denmez.Ben tanımıyorum iyi adamı mı bu Andre, Umut Light
Cebe atmaya gerek yok 2 Ocakta gelsin süper kupada oynasın.Andre'yi cebe atıp, Hakan'ı bekleyeceğiz, olmaz ise Andre'yi açıklayacağız gibi bir hava.